Τα brands που ξεχώρισαν σε οκτώ κλικς

Τέσσερα βραβεία σε brands που ξεχώρισαν τον περασμένο χρόνο στην κυπριακή αγορά δόθηκαν κατά τη διάρκεια των Δεύτερων IN Business Grocery Retail Awards, τα οποία παρουσίασε ο όμιλος G.A.P. Vassilopoulos.

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι βραβεία κέρδισαν τα προϊόντα: «Ραβιόλες Χαραλαμπίδης Κρίστης Σπιτικές Γεύσεις», «Εύρηκα Μασσαλίας Secrets», «ΕΒΓΑ του ταψιού και του κουταλιού από την Algida» και «Kiddo Γάλα Σοκολάτας από την Α/φοι Λανίτη».

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα λίγο μετά τις βραβεύσεις και τα άτομα που παρέλαβαν το βραβείο από κάθε εταιρεία μαζί με το άτομο που παρέδωσε την κάθε διάκριση.


Το πρώτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Ραβιόλες Χαραλαμπίδης Κρίστης Σπιτικές Γεύσεις». Το βραβείο απένειμε ο κ. Ανδρέας Χατζηαδάμου, Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών και παρέλαβε ο κ. Άνθιμος Ανθίμου, διευθυντής τμήματος κατεψυγμένων, Χαραλαμπίδης Κρίστης.




Το δεύτερο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Εύρηκα Μασσαλίας Secrets». Το βραβείο απένειμε ο κ. Γιώργος Βασιλόπουλος, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου G.A.P Vassilopoulos και παρέλαβε ο κ. Ιάσονας Νεοφύτου, Γενικός Διευθυντής, της Εύρηκα.  




Το τρίτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «ΕΒΓΑ του ταψιού και του κουταλιού από την Algida». Το βραβείο απένειμε ο βουλευτής και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, Ανδρέας Μιχαηλίδης και παρέλαβε ο κ. Χρήστος Γιάγκου, Διευθυντής Πωλήσεων Παγωτού της Unilever Tseriotis, που διανέμει το προϊόν στην Κύπρο.


Το τέταρτο βραβείο απέσπασε το προϊόν «Kiddo Γάλα Σοκολάτας από την Α/φοι Λανίτη». Το βραβείο απένειμε ο κ. Thierry Noyer, general manager της Carrefour Cyprus και παρέλαβε ο κ. Nίκος Μπενιουδάκης, Μarketing Manager της Α/φοι Λανίτη.



 

Δειτε Επισης

Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Γεωγραφικών Ενδείξεων στην Κίνα η Κύπρος-Βραβεύτηκαν κουμανδαρία και χαλλούμι
Toyota Κύπρου: Επένδυση στην καινοτομία και εκπαίδευση των τεχνικών της
Τρέχουν και δεν φτάνουν για κατάργηση μηδενικού ΦΠΑ οι υπεραγορές-«Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού»
Tα νέα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης Κύπρου-Τετραώροφο κτίριο έκτασης 2.000 τ.μ. στη Λεμεσό
Νίκος Σαρρής: Νέα άλματα για την Εύρηκα, στρατηγικές συνεργασίες και εδραίωση στην ανατολική Ευρώπη
Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές