Η Aon γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας στην Κύπρο

Τηρώντας τη δέσμευσή της για ενίσχυση των οικονομικών και ανθρώπινων δυνατοτήτων σε όλο τον κόσμο, η Aon plc (NYSE: AON), διοργανώνει Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας στις 11 Ιουνίου 2015, όταν στελέχη της σε περισσότερες από 50 χώρες θα προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους για τη στήριξη τοπικών εκδηλώσεων προσφοράς στις κοινότητές τους.

Ως μέρος της παγκόσμιας αποστολής του οργανισμού, η ημέρα υπηρεσίας της Aon προσφέρει στα στελέχη της την ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο μακριά από την εργασία τους για να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας προς οργανισμούς που ενισχύουν τους ανθρώπους και εξυπηρετούν τις κοινότητες.

Από ορφανοτροφεία στη Ρωσία, σε συσσίτια στη Νότια Αφρική και σε παγκόσμιους οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η UNICEF, οι προσπάθειες της Aon αγγίζουν φιλανθρωπικές οργανώσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μέσα από τη συνεργασία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Aon έχει φιλοξενήσει πολλές κλινικές ποδοσφαίρου για παιδιά σε φτωχές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

"Στις 11 Ιουνίου, οι συνάδελφοί μας ενώνονται ως μια ομάδα για να προσφέρουν πίσω στις τοπικές τους κοινωνίες, προκειμένου να παρέχουν ενίσχυση σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο," δήλωσε ο Φίλιππος Μαννάρης, Διευθυντής της Aon Hewitt για τη Κύπρο. ;Μάλιστα συμπλήρωσε: "Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σημαίνει να κάνεις το επιπλέον βήμα και να συνεισφέρεις στην κοινωνία πέρα από αυτό που κάνουμε στην καθημερινότητα της εργασίας μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας της Aon είναι η ενσάρκωση αυτής της φιλοσοφίας".

Σε απάντηση στην εστίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, η Aon Hewitt Κύπρου στοχεύει να ενισχύσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τις δυνατότητες της κυπριακής νεολαίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της στήριξης της μαθησιακής εξέλιξης των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Εταιρεία» το οποίο λειτουργεί από το Junior Achievement Κύπρου.

Το Junior Achievement Κύπρου (www.jacyprus.org) είναι μέλος του Junior Achievement-Young Enterprise Worldwide (JA-YE), μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ειδικεύεται στον τομέα της εκπαίδευσης της επιχειρηματικότητας των νέων, που έχει ως στόχο να εφοδιάσουν τους νέους με δεξιότητες επιχειρηματικότητας, χρηματοοικονομικών γνώσεων και απασχολησιμότητας.

Η Aon Hewitt Κύπρου θα προσφέρει μια υποτροφία 25%, το οποίο σε συνδυασμό με υποτροφία του 75% που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, θα οδηγήσει σε μια υποτροφία 100% προς το πτυχίο MBA του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας με εξειδίκευση στην «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Αυτή η υποτροφία θα απονεμηθεί στον κ Αβραάμ Δεσπότη, έναν έμπειρο και εξαιρετικά αφοσιωμένο καθηγητή στο Λύκειο Παραλιμνίου που συμμετείχε στο πρόγραμμα του Junior Achievement κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014-2015. Ο κ Δεσπότης έχει τονώσει το επιχειρηματικό πνεύμα σε δεκάδες μαθητές μέχρι σήμερα και θεωρείται ως ένα υπόδειγμα εκπαιδευτικού που εργάζεται για την προετοιμασία των μαθητών στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που ζητούνται από τους εργοδότες σήμερα.

Στελέχη της Aon θα συμβάλουν σε αυτό και πολλές άλλες οργανώσεις κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Υπηρεσίας.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο