Το Eurogroup θα συνεχιστεί για 268 χρόνια

Η Ελλάδα περνά ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στη μεταπολιτευτική ιστορία της, οι διαπραγματεύσεις να μοιάζουν ατέρμονες και το πάρε-δώσε μεταξύ της χώρας και των εταίρων της φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας δεν χάνει το χιούμορ και τη δημιουργικότητά του, κάτι που φαίνεται άλλωστε σε τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και σειρές από τη χώρα.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φωτογραφία που δημοσιεύεται πιο πάνω, περιγράφοντας ιδιαίτερα παραστατικά έως και ανατριχιαστικά μπορεί να πει κάποιος.

Η φωτογραφία, η οποία βεβαίως αποτελεί προϊόν φαντασίας και μπόλικης δουλειάς στο photoshop κυκλοφόρησε μετά την αποτυχία στο Eurogroup της Τετάρτης, 24 Ιουνίου.

 

Δειτε Επισης

Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Θολές απαντήσεις για τον Great Sea Interconnector και ηλεκτρική διασύνδεση με βάρκα την ελπίδα
Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση
Σε συγκινητικό κλίμα ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Παπαντωνίου
Οι ανακοινώσεις Eurobank δίνουν ώθηση στις μετοχές Ελληνικής, Δήμητρα Επενδυτική και Logicom στο ΧΑΚ
Για Company Programme στους ειδικούς!
Η Vasilitsi DIY που αγόρασε την Superhome... Πότε εγγράφηκε και ο διευθυντής της-«Δυνατό όνομα από Ελλάδα ο επενδυτής»
Το πολύ ενδιαφέρον event της Kyndryl... Τι θα φέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις το 2025;
Σε βάρος ποιων άλλων σωματείων ετοιμάζονται κατηγορητήρια για τις οφειλές τους προς το κράτος;