powered by

CIPA International Investment Awards

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα CIPA International Investment Awards που διοργανώνει το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, θα αναδείξουν και θα βραβεύσουν σημαντικές ξένες επενδύσεις στην Κύπρο αλλά και άτομα που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της χώρας μας ως επιχειρηματικό κέντρο.

Φέτος θα απονεμηθούν 9 συνολικά βραβεία, οκτώ σε εταιρείες και ένα σε μια προσωπικότητα.

Ο Πρόεδρος του CIPA, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης δήλωσε στο InBusinessNews ότι οι ξένοι επενδυτές αποτελούν τους αιμοδότες της οικονομίας μας. 

Τα CIPA International Investment Awards παρουσιάζει η PwC Κύπρου. O  Διευθύνων Σύμβουλος, Ευγένιος Ευγενίου φιλοξενούμενος στο στούντιο του InBusinessNews ανέφερε ότι οι ξένες επενδύσεις οδηγούν σε οικονομική δραστηριότητα, θέσεις εργασίας, κοινωνική συνοχή και είναι σημαντικό η πολιτεία να αναγνωρίζει την προσφορά αυτών που επένδυσαν στον τόπο μας. 

Χρυσός χορηγός του θεσμού είναι η EuroBank Κύπρου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Μιχάλης Λούης τόνισε την σημασία τις στήριξης, κάθε αναπτυξιακής πρωτοβουλίας για την προαγωγή της Κύπρου ως κέντρο παροχής υπηρεσιών.

Αργυροί χορηγοί η ΤFI Markets και το Chivas Regal Extra.

O Διευθύνων Σύμβουλος της TFI Markets Λουκάς Μαραγκός ανέφερε στο InBusinessNews ότι το γεγονός πως μεγάλες ξένες εταιρείες έχουν επιλέξει την Κύπρο σαν βάση δραστηριοτήτων τους έχει σημαντική βαρύτητα 

O CEO της Laiko Cosmos Trading Ltd, Βασίλης Πετρίδης που εισάγει και διανέμει στην Κύπρο το Chivas Regal Extra, αναφέρει ότι είναι σημαντική η επιβράβευση των ξένων επενδυτών που παίρνουν ρίσκα  και πιστεύουν ότι αξίζει το κόπο να επενδύσουν  στην Κύπρο. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής περιλαμβάνονται πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι επενδυτές και επαγγελματίες του τομέα των professional services. 

Δειτε Επισης

Ντε Γκίντος: Σε χαμηλά επίπεδα ο πληθωρισμός υπηρεσιών
Εμπορική Έκθεση του Προγράμματος Μαθητική Επιχείρηση του Junior Achievement Κύπρου 2025
Η MUSKITA υποστηρίζει το Paws for Homes Foundation στον Μαραθώνιο Λεμεσού
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή παιδιών στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car»
Ώθηση στην ανάπτυξη από τις υπό εξέλιξη μεγάλες μη οικιστικές ιδιωτικές επενδύσεις και έργα υποδομής-Οι προβλέψεις της ΚΤΚ
Τα Public-Private Partnerships είναι το μέλλον της ανάπτυξης: Μάθετε γιατί στο διεθνές συνέδριο Unlocking Investment Through PPP
Σπάει τα κοντέρ και το 2025 ο κυπριακός τουρισμός-Νέο ρεκόρ αφίξεων τους πρώτους δύο μήνες του έτους
Huawei: Ενισχύει την ανάπτυξη ταλέντων στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στην Κύπρο
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των Millenials Entrepreneurs και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ρυθμιστικές αλλαγές, ανθεκτικότητα και AML στο επίκεντρο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ACIFF