Powered by

«Πιο κοντά στη χρεοκοπία η Ελλάδα»

Με κύρια θέματα στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις και προσπαθώντας να περιγράψουν την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διάλογος Ελλάδας-δανειστών διεθνή ΜΜΕ καλύπτουν την επικαιρότητα για το «ελληνικό δράμα», του οποίου άγνωστη είναι η κατάληξη.

Bloomberg
«Πιο κοντά στη χρεοκοπία», με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύεται το κύριο ρεπορτάζ του Bloomberg, το οποίο περιγράφει τις εξελίξεις των τελευταίων δύο ημερών.

Financial Times
Η βρετανική εφημερίδα Financial Times σε ένα από τα θέματα που ασχολούνται με την ελληνική κρίση, τονίζει ότι η σημερινή συγκυρία αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Τσίπρα να επιλέξει τη χώρα πάνω από το κόμμα του. Την ίδια στιγμή σε άλλο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναλυτές των αγορών τονίζουν ότι διεθνώς θεωρείται ότι έχει χαθεί το μομέντουμ για άμεση συμφωνία.

Reuters
Με δηκτικό τρόπο το δίκτυο ειδήσεων του Reuters αναφέρει ότι οι Έλληνες αρνούνται να προχωρήσουν σε συμφωνία, απορρίπτοντας τις θέσεις των δανειστών.

Deutsche Welle
Η γερμανική υπηρεσία της Deutsche Welle ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τις ολονύκτιες επαφές της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές της αλλά και με τις επαφές Αλέξη Τσίπρα με υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο Γιούνκερ και η Λαγκάρντ.

BBC
Κρίσιμες ώρες επισημαίνει ότι περνά η Ελλάδα, το βρετανικό BBC το οποίο περιγράφει με δραματικό τρόπο όσα τεκταίνονται σε σχέση με τις συζητήσεις της χώρας με τους δανειστές της.

 

Δειτε Επισης

Νίκος Παπαθανάσης: Μια ακόμη διεθνής αντικειμενική αναγνώριση η αναβάθμιση από Standard & Poor’s
Νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από S&P-Σε ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές το ελληνικό αξιόχρεο
Στις αγορές για άντληση €250 εκατ. το ελληνικό δημόσιο με δεκαετές ομόλογο
Στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο-«Άλμα» 54,5% στο αέριο, «βουτιά» 23,3% στο λάδι
Στα €5,26 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο στην Ελλάδα-Μειώθηκε κατά 5,6%
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι υπέρ της ενιαίας αντίδρασης Ε.Ε. απέναντι στους δασμούς Τραμπ
Πόσο θα επηρεάσουν την Ελλάδα οι δασμοί του Τραμπ-Οι επιπτώσεις στις εξαγωγές, ποιοι κλάδοι επηρεάζονται
Οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση απευθείας ξενοδοχειακών προκρατήσεων το 2025
Στο 8,6% υποχώρησε η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο
«Επί ποδός» οι μεγάλοι της πληροφορικής στην Ελλάδα για νέα deals–Οι εξαγορές των μικρών