Νέος έτοιμος καφές από τα Starbucks

Ο έτοιμος κρύος καφές Starbucks Discoveries® προστίθεται στην γκάμα των καφέδων Starbucks.

Αυτό το καλοκαίρι, λανσάρεται στην κυπριακή αγορά ο έτοιμος καφές Starbucks Discoveries® Cappuccino. Πρόκειται για ένα δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, ελαφρώς γλυκό, εμπνευσμένο από το cappuccino που προσφέρεται στις καφετέριες Starbucks.

Ο συγκεκριμένος καφές διατηρείται στο ψυγείο κι είναι ιδανικός για κατανάλωση όποια ώρα της ημέρας. Είναι φτιαγμένος από άριστης ποιότητας υλικά και με πιστοποίηση Fairtrade 100% καφέ Arabica, ζάχαρη και κακάο, που καλλιεργούνται και διακινούνται μέσα από ηθικές διαδικασίες. 

Όπως τόνισε ο διευθυντής Ανάπτυξης Καναλιών Πώλησης της Starbucks Coffee Company EMEA PatrikLundell, οι πελάτες λένε συχνά ότι θα ήθελαν να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καφέδες και εκτός των καφετεριών Starbucks. «Με την πλούσια γεύση και σύνθεση των αυθεντικών καφέδων μας, η σειρά Discoveries® προσφέρει μια απολαυστική δροσιά σε κάθε γουλιά, και τη δυνατότητα να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καφέδες Starbucks στο σπίτι, στη δουλειά, ανάμεσα σε συναντήσεις ή on-the-go. Ένας ιδανικός τρόπος να αναθεωρήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα προσθέτοντας μια δροσερή τόνωση στη μέρα σας», σημείωσε.

Ο νέος καφές Cappuccino προστίθεται στις τρεις άλλες γεύσεις της σειράς έτοιμων καφέδων Starbucks Discoveries®. Οι άλλες τρεις γεύσεις είναι:  Starbucks Discoveries® Seattle Latte, το Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato και το Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha.

Οι έτοιμοι καφέδες Starbucks Discoveries® είναι διαθέσιμοι σε όλες τις υπεραγορές, σούπερ μάρκετ, minimarket, φούρνους και περίπτερα σε όλη την Κύπρο. 

Οι έτοιμοι καφέδες Starbucks Discoveries®, καθώς και τα Starbucks bottled Frappuccino Coffee, Starbucks bottled Frappuccino vanilla και το Double Shot Espresso διατίθενται και διανέμονται στην Κύπρο από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Δειτε Επισης

Volkswagen: Αναθεώρησε τις προοπτικές της για το 2024-Πιο αδύναμη απόδοση από την αναμενόμενη
Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy