H Kellogg Europe στο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

O Senior Manager Corporate Social Responsibility and Partnerships της Kellogg Europe, Bruce Learner, θα δώσει το παρόν του στο 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου στις 8 Ιουλίου 2015, στο Ξενοδοχείο Hilton Park.

To 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα «Πώς η εταιρεία σου μπορεί να γίνει κοινωνικά υπεύθυνη;» στόχο έχει να  αναλύσει στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου τη σημαντικότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να παρουσιάσει νέους τρόπους και έξυπνες ιδέες προς εφαρμογή και τα κατάλληλα εργαλεία για τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα σε κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση. Γι’ αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν μεγάλα ονόματα που έχουν χαράξει διεθνή στρατηγική στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, όπως ο διεθνούς φήμης κολοσσός Kellogg Europe. 

Η καμπάνια της Kellogg «Breakfasts for Better Days»
Η Kellogg ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια της με την ονομασία «Breakfasts for Better Days» το 2013. Για να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη καμπάνια προχώρησε στην ενσωμάτωση πτυχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη στρατηγική της σε σχέση με την αγορά, την ευρύτερη κοινωνία και το εργασιακό περιβάλλον. Η παρουσίαση του Bruce Learner περιλαμβάνει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Kellogg αλλά και την πορεία που ακολούθησε για την επιτυχή εφαρμογή της στρατηγικής της. O Bruce Learner εντάχθηκε στην Kellogg το 2000 διαγράφοντας καριέρα 12 χρόνων σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, αστικής ανάπλασης και εξειδικευμένες πτυχές ΕΚΕ, πραγματοποιώντας ευρωπαϊκές καμπάνιες επικοινωνίας, δέσμευσης προσωπικού και δραστηριότητες εθελοντικού χαρακτήρα.  

Αυτά και άλλα πολλά θέματα σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις επιχειρήσεις στο 8ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ομιλητή και το θεματολόγιο του συνεδρίου θα βρείτε στον σύνδεσμο:
http://www.imhbusiness.com/el/8th-corporate-social-responsibility-conference#pdf-προγραμμα

Ακροατήριο συνεδρίου
Το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο το επιχειρηματικό κοινό καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας: γενικούς διευθυντές, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και του ημικρατικού τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Carrefour Κύπρου, McDonald's Cyprus, Microsoft Cyprus Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, pr:partners ltd, Remedica, Shacolas Group, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) και USB Bank Plc. Με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Έργου Growing on Ethics. Partner: Χαραλαμπίδης Κρίστης. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, Περιοδικό IN Business, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Στηρίζει η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο