Nέο ρολόι από τη Hublot

Η πολυτελής ελβετική μάρκα ρολογιών Hublot ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με τον οργανισμό Best Buddies και τον Super Bowl MVP Tom Brady για να υποστηρίξουν το Best Buddies Challenge:Hyannis Port event. Ο ετήσιος έρανος όπου οι συμμετάσχοντες μπορούν να περπατήσουν, να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν, συγκεντρώνει χρήματα για την Best Buddies International, ένα εθελοντικό πρόγραμμα που δημιουργεί φιλίες και ευκαιρίες απασχόλησης για άτομα με διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η Hublot παρουσίασε το καινοτόμο Hublot Best Buddies ρολόι για Ποδηλασία - το Classic Fusion Chrono Aero Carbon. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Αυτό το ρολόι, που είναι  διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, ειδικά σχεδιασμένο για ποδηλάτες».

Μάλιστα τονίζεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς όφελος του οργανισμού. «Το λογότυπο του Best Buddies, σχεδιασμένο από τον θρυλικό καλλιτέχνη “graffiti” Keith Haring, είναι τυπωμένο στο καπάκι της κάσας και αντικατοπτρίζεται στην κόκκινη ραφή του λουριού και στις πολύχρωμες ενδείξεις πάνω στο καντράν. Η λειτουργία χρονογράφου επιτρέπει στον ποδηλάτη να χρονομετρήσει έναν αγώνα δρόμου με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Classic Fusion Chrono Aero Carbon είναι ένα ρολόι που συμπληρώνει απόλυτα το άθλημα της ποδηλασίας» σημειώνεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024