To νέο πρόσωπο της Demstar

Την εβδομάδα που πέρασε η Demstar διοργάνωσε σε Λευκωσία και Λεμεσό δυο breakfast business briefs ενημέρωσης επιχειρηματικών πελατών για τις νέες τάσεις που επικρατούν στον τομέα διαχείρισης πληροφοριών και επεξεργασίας εγγράφων και των λύσεων που προσφέρει η Demstar για να μπορέσει μια εταιρεία να μετατρέψει την πληροφορία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο CEO της εταιρείας, Στέλιος Κολοκασίδης, παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Demstar στην αγορά. Στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι από το την δημιουργία της εταιρείας το 1986, η Demstar έζησε πολλές αλλαγές στην τεχνολογία αλλά και στο περιβάλλον της αγοράς. Από την εποχή των πρώτων IBM PC’s και πρώτων εκδόσεων των Windows μέχρι τους ξέφρενους ρυθμούς των “.coms” το 2000 αλλά και τις δύσκολες εποχές που ακολούθησαν κατά την περίοδο της δεκαετία 2000-2010 με κορύφωση την κρίση του 2010-13.  Ο κ. Κολοκασίδης ανέφερε ότι “μέσα από αυτή την πορεία η Demstar βίωσε πολλές επιτυχίες και αποτυχίες που την έκαναν σοφότερη για το μέλλον». 

Κυρίως όμως τόνισε ότι στο παρελθόν η επιτυχία της Demstar καθοριζόταν από την ποιότητα του προϊόντος που προσέφερε η εταιρεία και λιγότερο από την ποιότητα και τεχνογνωσία της προστιθέμενης αξίας (value added) της Demstar και των ανθρώπων της. Και κατέληξε ότι “αυτές οι σημαντικές εμπειρίες σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες αλλά και νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σήμερα, οδήγησαν σε ουσιαστική αλλαγή της στρατηγικής της εταιρείας τα τελευταία χρόνια η οποία πλέον επικεντρώνεται στην προστιθέμενη αξία που δίνεται στον πελάτη μέσω των λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει η Demstar αλλά και την εμπειρία που βιώνει ο πελάτης (customer experience) από την συνεργασία μαζί μας».

Καταλήγοντας ο κ. Κολοκασίδης ανέφερε ότι πλέον η Demstar συγκεντρώνεται στην παροχή λύσεων, τόσο από μόνη της όσο και με στρατηγικές συνεργασίες, με βασικό πυλώνα την διαχείριση της πληροφορίας και της ροής της από την δημιουργία, αποθήκευση, ασφάλεια, αξιοποίηση και διάθεση της έτσι ώστε να καταστεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία που την διαθέτει.

Τέλος αναφέρθηκε ότι αυτή η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μία σειρά breakfast business briefs που θα οργανώσει η Demstar προς τον επιχειρηματικό τομέα της Κυπριακής αγοράς.

 

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων