Παντζιαρής: Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ

Ο Σταύρος Παντζαρής διαδέχεται τον Ανδρέα Δημητρίου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥ Κύπρου από 1η Ιουλίου 2015. Ο κ. Δημητρίου αφυπηρετεί ως συνέταιρος μετά από μια επαγγελματική πορεία πέραν των τριών δεκαετιών,  θα συνεχίσει όμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΕΥ  ως σύμβουλος σε θέματα που αφορούν τόσο την Κύπρο όσο και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Παντζαρής προσλήφθηκε ως διευθυντής στην ΕΥ Κύπρου το 1994 ενώ το 1998 προήχθη στη θέση του συνεταίρου. Από το 2013 είναι ο επικεφαλής του τμήματος Ελεγκτικών Υπηρεσιών Κύπρου.

Ο Ανδρέας Δημητρίου σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η ΕΥ Κύπρου αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς, ιδιαίτερα στους τομείς των Χρηματοοικονομικών και άλλων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και έχουν κτιστεί τα θεμέλια και καθοριστεί φιλόδοξοι στόχοι για περαιτέρω σημαντική ανάπτυξη».

Αναφορικά με την  ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥ Κύπρου ο Σταύρος Παντζαρής δήλωσε: «Έχοντας πάντα ως αρχή την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε,  σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο το φάσμα υπηρεσιών που παρέχουμε προς στους πελάτες μας».

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο Σταύρος Παντζαρής ασχολήθηκε με την παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών σε Κυπριακές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε πλείστους  τομείς της οικονομίας. Ασχολήθηκε επίσης με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών  καθώς και ειδικών ελέγχων “Due Diligence”. Κατέχει πτυχίο στη Μηχανολογία [B. Eng. (Hons) in Engineering with Industrial Management] και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (FCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Δειτε Επισης

Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024