Παραίτηση Κληρίδη από τον Συνεργατισμό

Με ανακοίνωσή του ο Συνεργατισμός επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για παραίτηση του Γενικού Διευθυντή, Μάριου Κληρίδη. Το ρεπορτάζ για την παραίτηση Κληρίδη δημοσιεύθηκε από το sigmalive.com.

Στην ανακοίνωση του Συνεργατισμού τονίζεται: «Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Κίνημα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον Συνεργατισμό και την κυπριακή οικονομία, συνεισφέροντας με το ήθος που τον διακατέχει στην επιτυχημένη πορεία δημιουργίας, ανακεφαλαιοποίησης και ανασύνταξης του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

Παράλληλα, τονίζεται: «Η Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας προχωρεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ομαλή διαδοχή του κ. Κληρίδη».

Καταληκτικά ο Συνεργατισμός σημειώνει: «Συνεχίζουμε την πορεία που έχουμε χαράξει, με στόχο την υλοποίηση των σχεδιασμών μας για την ολοκλήρωση του έργου  δημιουργίας ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Συνεργατισμού ο οποίος θα συνεχίσει, μέσα από την λειτουργία των 18 ανεξάρτητων συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων, να προσφέρει ωφέλιμες υπηρεσίες στα μέλη και στους πελάτες του».

 

Δειτε Επισης

Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025
Η συγκινητική βραδιά μνήμης και τιμής για τον Μιχαλάκη Λεπτό...Οραματιστής, μέντορας, σπουδαίος δάσκαλος(pics)
Απότισαν φόρο τιμής στον Μιχαλάκη Γ. Λεπτό-«Αποτελεί πηγή έμπνευσης και παραδειγματισμού» (pics)
Διακεκριμένο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Πληροφορικής ο Καθηγητής του Ινστιτούτου Κύπρου Κωνσταντίνος Δόβρολης
Σε έμπειρα χέρια η προεδρία του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών-Το who is who του Μιχάλη Παναγίδη
Θλίψη στο επιχειρείν... Έφυγε από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Στέφος Στεφανίδης
Θλίψη στη Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία-Έφυγε από τη ζωή ο Στέφος Στεφανίδης
Μέλος του Δ.Σ. του Digital Regulation Network Initiative ο Πέτρος Γαλίδης
Δήμητρα Μακρυγιάννη: Η ξύλινη παρουσίαση των θεμάτων δύσκολα πλέον βρίσκει ακροατήριο