Powered by

Νέο 5στερο ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο

Νέο πολυτελές ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort έχει κάνει την εμφάνιση του στην Κάτω Πάφο. Επίσημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «μετά την τεράστια επιτυχία που δέχεται το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, η παράδοση συνεχίζεται, δίνοντας χώρο στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Olympic Lagoon στην Πάφο να λάμψει και να ακολουθήσει την πορεία του αδερφικού του ξενοδοχείου».

Το Olympic Lagoon βρίσκεται στην κεντρική παραθαλάσσια ευθεία της Κάτω Πάφου, μπροστά ακριβώς από τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία

Παροχή υπηρεσιών Premium All-Inclusive
Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, αυτό που κάνει ξεχωριστό το καινούργιο Olympic Lagoon Resort κρύβεται πίσω από τη φιλοσοφία του. Βασίζεται στην προσφορά πολλαπλών υπηρεσιών αναψυχής, οι οποίες απευθύνονται σε οικογένειες, ζευγάρια αλλά και σε ενήλικες αποκλειστικά. 

«Το ξενοδοχείο είναι ειδικά σχεδιασμένο με τρόπο που να παρέχει άριστες υπηρεσίες του βραβευμένου “Premium All-Inclusive Concept”, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό του επισκέπτη». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Olympic Lagoon Resort συνδυάζει προσαρμοσμένα, θεματικά πολυτελή δωμάτια, πισίνες με διαφορετικά concept για όλες τις ηλικίες, εστιατόρια από ντόπιες αλλά και πολλές διεθνείς κουζίνες, μοναδικά μπαρ και υπηρεσίες Spa & Health Club, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσεγμένη προσέγγισή τους.

Διαθέτει 5 διαφορετικά εστιατόρια, 5 μπαράκια και καφετέριες
«Τα εστιατόρια που κοσμούν το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, είναι έτοιμα να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. H μοναδική εμπειρία live cooking στο Royal Olympic, o χαρακτήρας δεκαετίας του 50’ στο Rock N’ Roll Diner, η παραδοσιακή κυπριακή/ελληνική κουζίνα του Captain’s Deck, η ιαπωνική γαστρονομία του Kiku Japanese και η περίφημη Snackeria που προσφέρει σνακ κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας, είναι πέντε άκρως δελεαστικές προτάσεις».

Επιπροσθετα, «το You & Me bar είναι μια ωραία επιλογή για τις πρώτες ώρες της ημέρας, επιλογή την οποία το βράδυ μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά οι ενήλικες. Το υπέροχο Blue Lagoon μπαρ στην πισίνα, είναι εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτοιμο να δροσίσει κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου. Το Serenity Oasis μπαρ είναι μια δελεαστική επιλογή που απευθύνεται κατά αποκλειστικότητα σε ενήλικες ενώ το The Xperience Arena είναι η απόλυτη επιλογή διασκέδασης, διαθέσιμη από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα. Τέλος, το Τhe Grand Lobby &Terrace είναι η καφετέρια του ξενοδοχείου που ξαγρυπνά μαζί με τους επισκέπτες, αφού είναι διαθέσιμη από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1:30 το βράδυ».

Πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων
Ακόμη η ανακοίνωση αναφέρει πως «η αίθουσα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου, «the Xperience Αrena», διαθέτει εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας. Μια αίθουσα που υπόσχεται διασκεδαστικά οικογενειακά θεάματα, βραδιές disco, μουσικά θεάματα που θυμίζουν Broadway και μουσικά αφιερώματα από επαγγελματίες στο είδος». 

«Ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για ενήλικες ή ζευγάρια, το ξενοδοχείο προσφέρει επί καθημερινής βάσης ένα επαγγελματικό και άκρως διαφοροποιημένο πρόγραμμα ημερήσιων και βραδινών δραστηριοτήτων. Μαθήματα yoga, Zumba, Water Walkers και αεροβικής γυμναστικής, Μini-football, γήπεδο τένις και τοξοβολίας, αθλητικές δραστηριότητες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, θαλάσσια σπορ και ειδικά προγράμματα ψυχαγωγίας για παιδιά και έφηβους στα Κids’ & Τeens’ Clubs, είναι μερικές από τις πολλές επιλογές που προσφέρει το νέο Olympic Lagoon Resort», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Πισίνες και Spa για κάθε ηλικία 
«Στην πισίνα «Little Monsters» και στις νεροτσουλήθρες της, τα παιδιά –και όχι μόνο-, έχουν τη δυνατότητα να πλατσουρίσουν και να γελάσουν αδιάκοπα. Στο Κids’ club τα παιδιά μπορούν να εξασκήσουν διάφορες δραστηριότητες, να ασχοληθούν με την τέχνη και τη χειροτεχνία, και όχι μόνο. Το Teens’ club είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν με ηλεκτρονικά παιχνίδια τελευταίας επικοινωνίας». 

Για τους μεγαλύτερους, η πισίνα Serenity Oasis είναι ιδανική επιλογή. Με συστήματα αναψυχής και μπαρ μόνο για ενήλικες, η πισίνα αυτή μπορεί να καταπλήξει. Το Fisherman’s Village, είναι ό,τι πιο κατάλληλο για όσους επιθυμούν μια πιο ιδιωτική χαλάρωση μέσα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Deluxe Superior δωμάτια με ή χωρίς πισίνα και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, αποκλειστικά για όσους επιλέξουν το Fisherman’s Village. 
Για τα ζευγάρια, μια επίσκεψη στο Serenity Spa & Health Club σε συνδυασμό με ένα ρομαντικό δείπνο στο You & Me bar θα αποβεί σίγουρα η καλύτερη λύση για σύσφιξη σχέσεων και κάτι παραπάνω.


Το ξενοδοχείο προσφέρεται και για γαμήλιες δεξιώσεις
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση το ξενοδοχείο προσφέρεται για όσους επιθυμούν να σφραγίσουν τον έρωτά τους δίπλα από τη θάλασσα της Μεσογείου. «Μια ρομαντική γαμήλια τελετή, με μια δεξίωση κοκτέιλ ή ένα δείπνο για λίγους δίπλα στη θάλασσα, θα ανεβάσει τη διάθεση των νεόνυμφων και των εκλεκτών καλεσμένων τους, στα ύψη. Και φυσικά στο τέλος της βραδυάς, η Whiterose Honeymoon Σουίτα του ξενοδοχείου, περιμένει κάθε νεόνυμφο ζευγάρι του ξενοδοχείου, έτοιμη να το υποδεχθεί και να του προσφέρει στιγμές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες». 

Δωμάτια με ανέσεις και σύγχρονη αισθητική
Τα Deluxe δωμάτια του ξενοδοχείου, μαζί με τα Deluxe Superior δωμάτια, τις Family Junior σουίτες, τα Deluxe Superior δωμάτια στο μοναδικό Fisherman’s Village και την υπερπολυτελή Whiterose Honeymoon σουίτα για τους νεόνυμφους, είναι έτοιμα να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, αναψυχής και ηρεμίας, πάντοτε με τις καλύτερες ανέσεις. 

Ακαδημία για του μικρούς ποδοσφαιριστές
Με ιδιαίτερη ευαισθησία στην εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία των νέων, το Olympic Lagoon Resort, αναγνωρίζει ότι κάθε παιδί είναι μια μοναδική οντότητα. Ένας υπέροχος τρόπος για να αναπτύξει ένα παιδί τις ικανότητες και την προσωπικότητά του, είναι να ενταχθεί σε μια ομάδα με άλλους νέους και να παίξει ποδόσφαιρο. Στόχος του Olympic Soccer Academy, είναι να βοηθήσει κάθε παιδί να αποκτήσει την ικανότητα να συνυπάρχει σε μια ομάδα, να αναπτύξει τις δεξιότητες του στο ποδόσφαιρο, και γιατί όχι και να ανακαλύψει τις προοπτικές και τα κρυμμένα ταλέντα που έχει. 

Για τους Mini-Kickers, ηλικίας 3- 6 χρονών, το πενταήμερο πρόγραμμα της ακαδημίας, είναι σχεδιασμένο με τον καλύτερο τρόπο, με στόχο να τους εντάξει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Για τους Junior Kickers, ηλικίας 7-11 χρονών, το πενταήμερο πρόγραμμα είναι ικανό να δείξει στα παιδιά πώς να αναπτύσσουν ικανότητες και τεχνικές σχετικές με το συγκεκριμένο άθλημα και ταυτόχρονα να τους μάθει πώς να τις χρησιμοποιούν σε μία ομάδα, προκειμένου να πετύχουν ένα στόχο. Για τους Cool Kickers, ηλικίας 12 ετών και άνω, τα πράγματα είναι απλά και άκρως ενδιαφέροντα: όχι απλά έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες τους αλλά ξεχύνονται σε ένα κανονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, που σίγουρα θα τους μάθει πολλά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
ΠΑΣΥΔΙΞΕ: Η σημασία του τουρισμού ως πυλώνα για προώθηση της ειρήνης-Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»