MPS: η νέα τάση στις λύσεις διαχείρισης εκτυπώσεων από την Demstar

Τις λύσεις που προσφέρει στον κλάδο διαχείρισης, ασφάλειας και μείωσης του κόστους εκτυπώσεων (managed print services – MPS ) παρουσίασε η Demstar Business Solutions σε εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού τομέα που διοργάνωσε στη Λευκωσία και Λεμεσό σε συνεργασία με την Canon.

Στην ίδια εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την εταιρεία IDC τις τάσεις και προκλήσεις που παρατηρούνται διεθνώς στον χώρο της διαχείρισης πληροφοριών και εκτυπώσεων. 

Στην παρουσίαση του ο sales manager της εταιρείας Λούης Κώστα παρουσίασε τις λύσεις διαχείρισης και μείωσης του κόστους εκτυπώσεων από την Demstar. Η  λύση MPS, όπως εξήγησε ο κ. Κώστα, είναι σε θέση να βοηθήσει μια εταιρεία στον έλεγχο και στη μείωση κόστους εκτύπωσης, να συνεισφέρει στην ασφάλεια των εγγράφων, στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και στη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων. Ανέφερε ότι η Demstar διαθέτει σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιες λύσεις στην Κυπριακή αγορά και η εμπειρία έδειξε ότι μια επιχείρηση μπορεί να αποφέρει μειώσεις στα κόστη της τάξεως του 40% από το σημερινό κόστος και αυτό πετυχαίνετε με μηδενική αρχική επένδυση ή και ρίσκο από την επιχείρηση.

Στην ίδια εκδήλωση ο Tobias Kleu, senior analyst της IDC, παρουσίασε τις νέες τάσεις που επικρατούν στον τομέα διαχείρισης πληροφοριών και επεξεργασίας εγγράφων. Ενδεικτικά ανέφερε ότι μέχρι το 2017 πέραν του 70% των αγορών εξοπλισμού εκτυπώσεων θα είναι μέρος ενός συμβολαίου MPS. Όπως υποστήριξε,  μια λύση διαχείρισης εγγράφων  σε συνδυασμό με την λύση διαχείρισης και μείωσης εκτυπώσεων, συμπεριλαμβανομένου του  εξορθολογισμού των διαδικασιών εργασίας, σάρωσης εγγράφων, διαχείρισης, αποθήκευσης, ανάκτησης και διανομής πληροφοριών μπορεί να φέρει σημαντικά και μακροχρόνια επιχειρηματικά οφέλη. 

Δειτε Επισης

Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND