Powered by

Έφτασαν τα μπεζ κρεβατάκια στη Λάρνακα

Μετά την εισαγωγή της νέας υπηρεσίας online κράτησης για κρεβατάκια στις δημοτικές παραλίες της Λάρνακας τώρα ο Δήμος ανανεώνει τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες του.

Καινούργια όψη με ομοιόμορφες ομπρέλες και κρεβατάκια χρώματος μπεζ, αποκτούν αυτές τις μέρες οι δύο παραλίες της Λάρνακας, Φοινικούδες και Μακένζι, αφού άρχισαν να αντικαθίστανται τα παλιά που υπήρχαν μέχρι πέρσι.

Όπως ανέφερε ο Δημοτικός Γραμματέας Λευτέρης Εμπεδοκλής, όταν ο Δήμος Λάρνακας ανέλαβε τη διαχείριση των δύο παραλιών, δηλαδή Φοινικούδων και Μακένζι, αποφασίστηκε όπως αντικατασταθούν οι ομπρέλες και τα κρεβατάκια προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος.

Πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα φτάσουν στη Κύπρο και τα νέα κρεβατάκια, ιταλικής κατασκευής όπως και οι ομπρέλες, που έχουν παραγγελθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Εμπεδοκλή, το δίχτυ των κρεβατιών θα είναι μπεζ και ο σκελετός τους άσπρος. Επίσης, μαζί με τις ομπρέλες και τα κρεβατάκια θα τοποθετηθούν σύντομα στις παραλίες και τραπεζάκια, τα οποία έχουν αγοραστεί από εταιρεία στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι τη μόνη παραλία εντός των δημοτικών ορίων Λάρνακας που θα εξακολουθήσουν να διαχειρίζονται ιδιώτες, βάσει συμβολαίου, είναι η παραλία της Καστέλας, παρά το ψαρολίμανο, στη Λεωφόρο «Τάσου Μητσόπουλου».

Εξάλλου, οι ομπρέλες και τα κρεβατάκια που χρησιμοποιούνταν μέχρι πρότινος στις Φοινικούδες, θα μεταφερθούν στην παραλία του «Spyros Beach», παρά το αεροδρόμιο, η οποία από φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργεί πάνω σε οργανωμένη βάση και θα τη διαχειρίζεται ο Δήμος Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ: Εντατικά συνεχίζεται η ψηφιακή εκστρατεία για προώθηση της τουριστικής Πάφου-Οι αγορές στόχοι
«AEGEAN Easter Crew»: Η πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης της εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της AEGEAN
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»
Emirates: Γιορτάζει το Πάσχα με γαστρονομικές και ψυχαγωγικές προτάσεις
Γεμίζουν τα ξενοδοχεία λόγω του τριπλού Πάσχα-Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εξάμηνο
Έρχεται το Minthis Music Festival 2025-Μια συμφωνία κομψότητας και πολιτισμού
Οι ρυθμίσεις της Hermes για τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για διευκόλυνση των επιβατών
Mια νέα γευστική εμπειρία από την PUNIN GROUP: THE CROISSANT by PUNIN
Εκστρατεία «ιατρικής ενημέρωσης» από Wizz Air ενόψει της αυξημένης ταξιδιωτικής κίνησης του Πάσχα
Ειδικά πακέτα διακοπών για τις εορτές του Πάσχα από ξενοδοχεία της επαρχίας Αμμοχώστου