Νέα διάσταση λειτουργίας από το Tradition 7087

Η Breguet παρουσίασε μια πρωτότυπη προσέγγιση του Tradition 7087, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Σε αντίθεση με πολλά άλλα minuterepeaters, στα οποία η κατεύθυνση των κρουστήρων είναι παράλληλη με την κίνηση του ρολογιού, οι κρουστήρες του Tradition 7087 κρούονται κάθετα προς την κίνηση και προς την στεφάνη. Χάρη σε αυτή την τεχνική, οι μηχανικές ταλαντώσεις μετατρέπονται με μεγάλη ακρίβεια σε ηχητικά κύματα. Οι κρουστήρες χαρακτηρίζονται από μια συμπληρωματική καινοτομία, η οποία έχει καταχωρηθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: έναν ημι-ενεργό ρυθμιστή.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: «Τα minuterepeaters συνήθως έχουν ένα ρυθμιστικό ελατήριο για να αποτρέπει τους ταλαντευόμενους ηχητικούς δίσκους από διπλό χτύπημα. Ωστόσο, επειδή το ρυθμιστικό ελατήριο τίθεται σε εφαρμογή πριν οκρουστήραςχτυπήσει τονδίσκο, μειώνει εν μέρει τη ισχύ του κρουστήρα. Συνεπώς, οι ωρολογοποιοί της εταιρίας εφηύραν τον λεγόμενο ημι-ενεργό ρυθμιστή, ο οποίος μεγιστοποιεί τη δύναμη του κρουστήρα, ενώ εξαλείφει τον κίνδυνο διπλού κτυπήματος από τη δόνηση. Για να επιτευχθεί αυτό, επινόησαν έναν αρθρωτό αποσβεστήρα που είναι συγχρονισμένος με το κτύπημα του κρουστήρα το οποίο έλκεται αυτόματα προς τα πίσω από ένα ελατήριο».

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε κάσα από λευκό χρυσό ή ροζ χρυσό, με ηχητικό δίσκο κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό. Η πλάκα βάσης και οι γέφυρες κίνησης είναι από τιτάνιο. Σε συνδυασμό με το κατάλληλο μέγεθος των εξαρτημάτων, το υλικό αυτό  εξυπηρετεί στο να αποφευχθεί η διάδοση των θορύβων από τον μηχανισμό, φιλτράροντας την μετάδοσή τους στο εξωτερικό.

«Από το μοντέλο δεν λείπουν τα διακοσμητικά μοτίβα που έχουν αγαπηθεί από την εταιρία. Οι δείκτες των ωρών και των λεπτών έχουν ανοιχτή άκρη από μπλε ατσάλι και το καντράν έχει μηχανισμό που κουρδίζεταιμε το χέρι. Η κάσα είναι διακοσμημένη στο πλαίσιο με αυλακώσεις και έχει συγκολλήσεις στις λαβές» αναφέρει η ανακοίνωση της VE Very Exclusive.

Δειτε Επισης

Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Η συζήτηση Νίκου Χριστοδουλίδη με νεαρούς επιχειρηματικούς ηγέτες στο 15ο Nicosia Economic Congress (vid)
Γεμίζουν τα ξενοδοχεία λόγω του τριπλού Πάσχα-Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εξάμηνο
Οι ρυθμίσεις της Hermes για τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για διευκόλυνση των επιβατών
Στις ελληνικές καλένδες η ηλεκτρική διασύνδεση...«Θα συνεχιστεί στον κατάλληλο χρόνο που θα επιλεγεί»
Βάζει χέρι στα...tips με παρέμβαση στη συμβατική σχέση των επιχειρήσεων με τους εργαζόμενούς τους η Βουλή