Έκθεση Κυπριακών Προϊόντων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

H μεγαλύτερη έκθεση για κυπριακά προϊόντα πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του World Trade Centre Cyprus. Η 2η Έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών Made in Cyprus 2015 βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης.

Σε συνέχεια της διοργάνωσης της προηγούμενης χρονιάς, φέτος η έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών Made in Cyprus, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα Λεμεσού μεταξύ 25 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι εντυπωσιακό.

"Πολλές εταιρείες εκφράζουν έμπρακτο ενδιαφέρον και άλλες κλείδωσαν ήδη τη συμμετοχή τους σε μια καθαρά κυπριακή έκθεση. Πρόκειται για ένα τριήμερο κυπριακής φιλοξενίας και ψυχαγωγίας για προώθηση κυπριακών προϊόντων. Μια γιορτή που στηρίζει την κυπριακή επιχείρηση και κατ’ επέκταση τον τόπο μας" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στα πλαίσια του σχεδίου De Minimis προς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων, το Υπουργείο Εμπορίου προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης 50% του κόστους συμμετοχής στους εκθέτες (ενοίκιο χώρου, κατασκευή και εξοπλισμό εκθέτη). Η στήριξη ισχύει για εταιρείες οι οποίες έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στα πλαίσια του σχεδίου για συμμετοχή σε εκθέσεις μέσα στο 2015.

 

Δειτε Επισης

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις και Επιχειρήσεις»-Η παρουσίαση της Στέλλας Μιχαηλίδου
Φιλοξενήθηκε από ΕΒΕΑ και άκουσε τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου της επαρχίας Αμμοχώστου ο Παπαναστασίου
Όταν η καινοτομία συναντά την τόλμη: Ο Ιωάννης Πετρή στο Inspire 2025
Συμφωνία επιδότησης για υλοποίηση του συστήματος ETIAS έως το 2029
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
H λαμπερή βραδιά απονομής των 13ων Invest Cyprus International Investment Awards(video)
Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Ολοκληρώθηκε η καταβολή μερίσματος €0,18 ανά μετοχή
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Συνάντηση με Green Dot Cyprus-Στο επίκεντρο η κυκλική οικονομία
Πετρολίνα: Σταθερός σύμμαχος του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης