«3 λεπτά» με τον Χρίστο Μιχαηλίδη

Πνεύμα ανήσυχο, με έφεση στη μουσική αλλά και στις επιχειρήσεις είναι ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή «3 λεπτά». Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Οίκου Cypronetwork και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, Χρίστος Μιχαηλίδης, μιλά στην κάμερα του IN Business TV για τη μεγάλη του αγάπη -τη μουσική- αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Η μουσική είναι κάτι που με βοήθησε πολύ στη ζωή μου, κυρίως στο να στέκομαι μπροστά στο κοινό», λέει ο κ. Μιχαηλίδης και συμπληρώνει πως αν και χόμπι του είναι να παίζει με την κιθάρα του, η πραγματική ξεκούραση γι’ αυτόν είναι οι ώρες που περνά με το μικρό του γιο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός από τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας είναι και ο αγώνας που είχε κάνει ως Πρόεδρος των Συμβούλων Επιχειρήσεων για την αναγνώριση των Κυπρίων Συμβούλων.
 
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συμβουλευτικού οίκου Cypronetwork καταγράφει στα πλεονεκτήματα του τη μεθοδικότητά του για το χειρισμό δύσκολων θεμάτων και στα μειονεκτήματα του το γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να τον βγάλει από το στόχο του. 

«Η δολοφονία του Σωκράτη» είναι το τελευταίο βιβλίο που διάβασε. «Αυτό που με είχε  εντυπωσιάσει είναι το πόσο λάθος έχουμε χειριστεί όλους τους μεγάλους άντρες του ελληνισμού και τον πόλεμο που είχαν αντιμετωπίσει για τα οράματα τους και τις σωστές τους θέσεις» αναφέρει. 

Παρακολουθήστε επίσης πoιο επαγγελματικό δρόμο θα διάλεγε αν άρχιζε τώρα την καριέρα του, πώς επιτυγχάνει work-life balance καθώς και τη συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό του είκοσι χρόνια πριν.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit