Powered by

Blue Air: Eπιδιώκει τακτικές πτήσεις προς Μέση Ανατολή

Τακτικές πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή πραγματοποιήσει να εφαρμόσει η Blue Air, ενώ στόχος της εταιρείας δεν είναι η «εκρηκτική» ανάπτυξη αλλά η σταδιακή,  ώστε η εταιρεία να στήνεται σε γερές βάσεις, δήλωσε ο Managing Director της  Orthodoxou Group of Companies Αντώνης Ορθοδόξου.

«Γίνονται συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με Ιρακινούς Ταξιδιωτικούς Πράκτορες για ναυλωμένες πτήσεις προς Ερπίλ και Βαγδάτη. Ίσως στο μέλλον να έχουμε και τακτικές πτήσεις προς αυτούς τους προορισμούς», ανέφερε ο κ. Ορθοδόξου. 

Η Blue Air κάνει 10 καθημερινές πτήσεις για Αθήνα και 3 με4 καθημερινές πτήσεις για Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο Managing Director της Orthodoxou Group of Companies αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς στην Blue Air.

«Στα 10 χρόνια λειτουργίας που συμπλήρωσε πρόσφατα- αναπτυσσόμενη σταδιακά -έφτασε να έχει 11 αεροπλάνα Bοeing 737, να έχει μεταφέρει 20,000 εκατ. επιβάτες, εκ των οποίων αξίζει να σημειωθεί ότι 600,000 αφορούν τις πτήσεις της από και προς την Κύπρο που άρχισαν το 2008» συμπλήρωσε.

Αναφορά έγινε επίσης και στην ασφάλεια που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία. «Η Blue Air διαθέτει ένα σύστημα πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία ασφάλειας αεροπορίας (EASA), αλλά και από την FAA, την κρατική Αρχή των ΗΠΑ (Federal Aviation Administration) με εγκεκριμένες υποδομές για τεχνική εξυπηρέτηση αεροσκαφών τύπου Boeing για Check A, Check B και  Check C. 

 

Δειτε Επισης

Κοινό μέτωπο ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ… Να διαφυλαχθεί η εργασιακή ομαλότητα και σταθερότητα στα ξενοδοχεία
Wizz Air: Ενισχύει τον στόλο της με Airbus A321XLR-Το πρώτο στο είδος του που εγγράφεται στην Ευρώπη (pics)
Σε περιπέτειες καλοκαιριάτικα η ξενοδοχειακή βιομηχανία-Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα η ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ
Σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα-Αναδείχθηκε καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στα The Telegraph Travel Awards 2025
Μ. Περδίος: Οι τάσεις στην διοίκηση και οι στρατηγικές της Louis Hotels για την επιτυχή λειτουργία των ξενοδοχείων της
Θάνος Μιχαηλίδης: Η μεγάλη προοπτική της Πάφου και πώς θα προσελκύσει υψηλότερης εισοδηματικής τάξης τουρίστες
Ισπανικός τουρισμός: Επιβράδυνση το 2025 για την «πρωταθλήτρια» του 2024-Η αβεβαιότητα πλήττει τα ταξίδια
Στο Cap St Georges Hotel & Resort ο διάσημος σεφ Andreas Senn-Δύο μοναδικές βραδιές γαστρονομικής τελειότητας
Νέο Iced Refresher Collection για ενέργεια και δροσιά στα Kawacom’s παγκύπρια
Η Wizz Air παρουσιάζει τη νέα λειτουργία «My Journey» στην εφαρμογή της