Powered by

Etihad Airways: «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία» Μέσης Ανατολής

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βραβεύτηκε ως η «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία» της Μέσης Ανατολής στα εξειδικευμένα βραβεία World Travel Awards Middle East.
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Four Seasons Resort στο Ντουμπάι. Η Etihad Airways, έλαβε επίσης τα βραβεία για την «Καλύτερη Πρώτη Θέση» και «Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας».

Ο κ. Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Μέσης Ανατολής για ακόμη μια φορά μας ανέδειξαν ως την “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία”. Το 2014 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Etihad Airways. Με την ένταξη των νέων μας αεροσκαφών τύπου A380 και B787, λανσάραμε τις πιο πολυτελείς και καινοτόμες καμπίνες στον αέρα, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών. Αυτά τα νέα βραβεία αποτελούν τρανή απόδειξη για τη σκληρή δουλειά όλης της ομάδας της Etihad Airways, την υποστήριξη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και την εμπιστοσύνη και τιμητική προτίμηση των πελατών μας».

Τα World Travel Awards συστάθηκαν το 1993 για να γιορτάσουν την αριστεία στη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, με επαγγελματίες του κλάδου και καταναλωτές να ψηφίζουν τους νικητές. Έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας από τη Wall Street Journal. Νικητές επιλέγονται σε έξι περιφερειακές τελετές, συμπεριλαμβανομένης και της Μέσης Ανατολής, και ακολουθείται η μεγάλη τελετή όπου αναδεικνύονται οι πρώτοι σε παγκόσμια βάση.

Μιλώντας στα πλαίσια της τελετής, ο Πρόεδρος της επιτροπής των World Travel Awards κ. Graham Cooke δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Etihad Airways που αναδείχθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά ως η “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία” της Μέσης Ανατολής. Με την προσθήκη στο στόλο της εταιρείας τους τελευταίους 12 μήνες των αεροσκαφών Boeing Dreamliner και Airbus A380 - το σπίτι της υπηρεσίας “The Residence by Etihad” - δεν είναι καθόλου παράξενο που ο εθνικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ επιλέχθηκε ως η “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία” και για το 2015. Ευχόμαστε στην Etihad Airways κάθε επιτυχία και ανυπομονούμε να την καλωσορίσουμε στο World Travel Awards Grand Final, στα τέλη του τρέχοντος έτους, όπου θα υπερασπιστεί τον πολυπόθητο τίτλο της “Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο”».

Για τα φετινά World Travel Awards, η διαδικασία περιλαμβάνει τη συλλογή ψηφοδελτίων από 609.000 ψηφοφόρους από όλη την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η επιτυχία της αεροπορικής εταιρείας στα φετινά World Travel Awards Μέσης Ανατολής, έρχεται ως επιστέγασμα των σημαντικών επιτευγμάτων της Etihad Airways κατά τους τελευταίους μήνες. Στις πρόσφατες βραβεύσεις Aircraft Interiors Expo που πραγματοποιήθηκαν στο Αμβούργο, η εταιρεία απέσπασε το βραβείο Crystal Cabin Award, για την καινοτόμα υπηρεσία στα αεροσκάφη A380 που διαθέτουν τη σουίτα «The Residence», καθώς επίσης και τα βραβεία «Best New IFE/Connectivity Launch by an Airline» και «Best Inflight Duty Free Program» στα PAX International awards. Αυτή την εβδομάδα, η Etihad Airways παρέλαβε επίσης τα βραβεία για το «Καλύτερο Σαλόνι Αναμονής Αεροδρομίου» και «Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Τακτικών Επιβατών» στα βραβεία Business Traveller Μέσης Ανατολής.

Η Etihad Airways έχει αναπτύξει μια αξιοζήλευτη φήμη για τα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών που προσφέρει και τη φιλοξενία του πολυβραβευμένου πληρώματος καμπίνας από 114 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Το εύρος και η μοναδικότητα των εξειδικεύσεων του πληρώματος της Etihad Airways είναι αδιαμφησβήτητη σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία και περιλαμβάνει τους εκπαιδευμένους μπάτλερ από την Ακαδημία Savoy, στη σουίτα «The Residence», τους σεφ εν πτήσει της Πρώτης θέσης, τους F&B Managers της Διακεκριμένης θέσης, και τις «ιπτάμενες νταντάδες» που έχουν εκπαιδευτεί στο παγκοσμίου φήμης Norland College του Ηνωμένου Βασίλειου.

Δειτε Επισης

Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
ΣΤΕΚ: Ισχυρό ανάχωμα ο τουρισμός...Να εργαστούμε για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος
I-STARS: Καίριος ο ρόλος του τουρισμού στην προώθηση της ειρήνης και της βιωσιμότητας
Γιώργος Τοφινής: Η επιτυχημένη πορεία του NissiBlu Beach Resort και τα σχέδια για περισσότερα ξενοδοχεία
Hermes Airports: Δεσμευμένα στην προώθηση του τουρισμού τα αεροδρόμια της Κύπρου-Στόχος η συνεχής βελτίωση
Γιατί δεν κατέθεσε μεσολαβητική πρόταση για τα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-«Ένα βήμα πίσω, για να γίνουν δύο μπροστά»
Orthodoxou Travel: Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με Journey Mentor-Τι προβλέπει η συμφωνία
Θάνος Μιχαηλίδης: Θεμέλιος λίθος για την ενδυνάμωσή του το rebranding του τουριστικού μας προϊόντος
H Handwritten Collection της Accor τώρα και στην Κύπρο
Υπάρχει ακόμη δρόμος για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία-Το μήνυμα Παναγιώτου