Σιακόλας: Κόσμος θα χάσει τις δουλειές του

Ιδιαίτερα έντονος σε δηλώσεις του αναφορικά με την πρόταση νόμου για το ωράριο εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ομίλου Σιακόλα, Νίκος Σιακόλας.

Πιο ειδικά ο κ. Σιακόλας τόνισε ότι λόγω του κλεισίματος τις Κυριακές σε μερικές μέρες πάνω από 1.000 άτομα στον όμιλό του θα χάσουν τις δουλειές, επειδή ακριβώς περιορίζεται ο χρόνος απασχόλησης με τη δρομολογούμενη πρόταση νόμου για ρύθμιση του ωραρίου και των ημερών λειτουργίας των καταστημάτων.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο κόσμος κάνει βήματα προς τα εμπρός, οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές και εξασφαλίζουν καλύτερες τιμές, αλλά φαίνεται ότι κανένας δεν το σκέφτεται αυτό.

Μάλιστα ο κ. Σιακόλας σημείωσε: «Κάναμε μεγάλες επενδύσεις και δώσαμε θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και προοπτική στην αγορά. Όλα αυτά αλλάζουν. Μα πώς είναι δυνατόν κάποιοι να σκέφτονται με τρόπο που γκρεμίζει τα πάντα;»

Δειτε Επισης

Οι τρεις νέες αφίξεις στο Metropolis Mall και το πρώτο κατάστημα Vero Moda στην Κύπρο
Σε διαρκή ανοδική πορεία τα ακίνητα-Οι πωλήσεις σε κάθε πόλη, οι επαρχίες με δυναμική και οι μικρές απώλειες
Γενική συνέλευση με παράδοση-παραλαβή…Μπαίνει στην εποχή Γιώργου Παντελίδη η ΟΕΒ
Τα φορτώνει στους κατασκευαστές για τις ανακλήσεις οχημάτων το ΤΟΜ-«Τηρούσαν χαμηλούς τόνους»
Ημερίδα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με cp Foodlab-Το θέμα ενημέρωσης για παραγωγούς και προμηθευτές
Μήνυμα Χριστοδουλίδη στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…. «Να βοηθούμε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη»
Το The Landmark Nicosia Towers με την σφραγίδα ποιότητας της Alusteel
Αναβάθμισε τις καταθέσεις της Τρ. Κύπρου ο Moody’s-Η υψηλότερη αξιολόγηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών τραπεζών
Καμπανάκι Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών: 125 καταδίκες για παράνομη κτηματομεσιτεία το 2024
Η Lidl Κύπρου ενισχύει σταθερά το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με νέα δωρεά ύψους €50.000