Κυπριακή Οικονομία: Πώς προχωράμε

Σημαντικά θέματα για την οικονομία, που απασχολούν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων, αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους, τους ηγέτες της βιομηχανίας και γενικά τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής θα παρουσιαστούν στο 5ο Nicosia Economic Congress, το οποίο διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και το περιοδικό Gold, την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαίνουσες προσωπικότητες από την Κύπρο, που θα συζητήσουν και θα σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις της οικονομίας και τα κρίσιμα σημεία αναφοράς, όπως είναι το νέο αναπτυξιακό μοντέλο και η πορεία των αποκρατικοποιήσεων. Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υφυπουργός παρά τω Προέδρω και ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων, Κωνσταντίνος Ηροδότου, θα είναι ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές.

Ο Υπουργός Οικονομικών θα αναλύσει τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε μία εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση, που θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις και τις προσπάθειες για έξοδο από την κρίση. Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης θα παρουσιάσει το νέο αναπτυξιακό μοντέλο και τα βήματα τα οποία θα γίνουν, με στόχο τη δημιουργία περιβάλλοντος ανάπτυξης και ευημερίας στον τόπο. Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Ηροδότου θα εγκύψει στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, αναφερόμενος στην πρόοδο που έχει μέχρι σήμερα επιτευχθεί, στα εμπόδια και στο πώς αυτά μπορούν να ξεπεραστούν.

Προεδρεύων του συνεδρίου θα είναι ο δρ Κωνσταντίνος Νεοφύτου, Διευθυντής Επενδυτικής Στρατηγικής της Emergo Wealth. Ο δρ Νεοφύτου είναι επίσης μέλος του ΔΣ της εταιρείας, ενώ κατέχει πολυετή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, έχοντας δουλέψει σε διακεκριμένες επενδυτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Οργανωτές: Περιοδικό Gold και Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Κύριος Χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd. Χορηγοί: KPMG Limited και TFI Markets. Χορηγοί Επικοινωνίας: Goldnews.com.cy, Εκδοτικός Οίκος Δίας και Τηλεόραση Sigma. Συντονισμός: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε: Τηλ.: 22505555, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη