Nέα συλλογή ρολογιών από την Piaget

Η εταιρεία Piaget παρουσιάζει ένα νέο ρολόι, που όπως περιγράφει είναι "ιδιαίτερο, με την οβάλ κάσα του διακοσμημένη με διαμάντια και σμαράγδια, καντράν από νεφρίτη, καθώς και το ξεχωριστό, κομψά χαραγμένο μπρασελέ του, έγινε ένα από τα αγαπημένα της εταιρείας Piaget και από τα πιο κομψές «προσωπικότητες» της δεκαετίας". 
 
Διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές, το μοντέλο αυτό είναι μέρος της κληρονομιάς της Piaget και το μπρασελέ της έχει γίνει μια αυθεντική υπογραφή της μάρκας.

Όπως αναφέρεται, η φετινή συλλογή εμπνευσμένη από αυτό το θρυλικό ρολόι διαιωνίζει την παράδοση της χρυσοχοΐας της Piaget, μια τέχνη που αναδεικνύεται μέσα από την ομορφιά και την κομψότητα του μπρασελέ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "το κομψό χειροποίητο φινίρισμα "palace" δίνει στο μπρασελέ ένα σχεδόν ιριδίζον εφέ, σαν μια κορδέλα από άγριο μετάξι που αγκαλιάζει τον καρπό. Εμπνευσμένη από μεθόδους Haute Couture, η πίσω πλευρά του μπρασελέ φανερώνει πιο έντονα την τεχνική δεξιοτεχνία του Οίκου. Το πλήθος των συναρμολογημένων συνδέσεων δημιουργεί ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο συνολικό αποτέλεσμα, εντός του οποίου κάθε τμήμα είναι ακριβώς διαμορφωμένο για να σχηματίσει ένα εξαίσιο λεπτό χρυσό «ύφασμα». Το μπρασελέ έχει τοποθετηθεί απευθείας στην κάσα, έτσι ώστε να αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο".

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι "για να τονίσει τη διάσταση του κοσμήματος αυτής της νέας δημιουργίας, ένα οβάλ καντράν με ασημένιους τόνους που ακτινοβολεί απόλυτη καθαρότητα, εξισορροπεί όμορφα τη γραμμή των διαμαντιών που κοσμούν τη στεφάνη. Η διαμόρφωση σαν νύχι επιτρέπει σε κάθε πέτρα να παίξει ένα σαγηνευτικό παιχνίδι με το φως. Κομψότητα, ομορφιά και φινέτσα: τα παραδοσιακά οβάλ ρολόγια Piaget σε λευκό ή ροζ χρυσό, που διατίθενται αποκλειστικά μέσω μπουτίκ, είναι αυθεντικά κοσμήματα έργα τέχνης που συνεχίζουν να προκαλούν δέος με τον δικό τους μοναδικά λαμπερό τρόπο".

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα VE Very Exclusive σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Διεθνείς διακρίσεις για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ
Παραδόθηκαν από την CTC Automotive οι νέες ηλεκτρικές λιμουζίνες κυβερνητικών αξιωματούχων
Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα
Toyota Aygo X Hybrid: Ανανεωμένο και πλήρως υβριδικό
Η MotoTrend παρουσίασε τη Ferrari 12Cilindri στο ξενοδοχείο Anassa
Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο Toyota RAV4
Νέο φυσικό σύμμαχο κατά της καούρας και της γαστρικής ενόχλησης παρουσιάζει η Aboca-Το Neobianacid είναι εδώ
Samsung Vision AI: Η νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars για το 2025 της Samsung