Nέα συλλογή ρολογιών από την Piaget

Η εταιρεία Piaget παρουσιάζει ένα νέο ρολόι, που όπως περιγράφει είναι "ιδιαίτερο, με την οβάλ κάσα του διακοσμημένη με διαμάντια και σμαράγδια, καντράν από νεφρίτη, καθώς και το ξεχωριστό, κομψά χαραγμένο μπρασελέ του, έγινε ένα από τα αγαπημένα της εταιρείας Piaget και από τα πιο κομψές «προσωπικότητες» της δεκαετίας". 
 
Διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές, το μοντέλο αυτό είναι μέρος της κληρονομιάς της Piaget και το μπρασελέ της έχει γίνει μια αυθεντική υπογραφή της μάρκας.

Όπως αναφέρεται, η φετινή συλλογή εμπνευσμένη από αυτό το θρυλικό ρολόι διαιωνίζει την παράδοση της χρυσοχοΐας της Piaget, μια τέχνη που αναδεικνύεται μέσα από την ομορφιά και την κομψότητα του μπρασελέ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "το κομψό χειροποίητο φινίρισμα "palace" δίνει στο μπρασελέ ένα σχεδόν ιριδίζον εφέ, σαν μια κορδέλα από άγριο μετάξι που αγκαλιάζει τον καρπό. Εμπνευσμένη από μεθόδους Haute Couture, η πίσω πλευρά του μπρασελέ φανερώνει πιο έντονα την τεχνική δεξιοτεχνία του Οίκου. Το πλήθος των συναρμολογημένων συνδέσεων δημιουργεί ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο συνολικό αποτέλεσμα, εντός του οποίου κάθε τμήμα είναι ακριβώς διαμορφωμένο για να σχηματίσει ένα εξαίσιο λεπτό χρυσό «ύφασμα». Το μπρασελέ έχει τοποθετηθεί απευθείας στην κάσα, έτσι ώστε να αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο".

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι "για να τονίσει τη διάσταση του κοσμήματος αυτής της νέας δημιουργίας, ένα οβάλ καντράν με ασημένιους τόνους που ακτινοβολεί απόλυτη καθαρότητα, εξισορροπεί όμορφα τη γραμμή των διαμαντιών που κοσμούν τη στεφάνη. Η διαμόρφωση σαν νύχι επιτρέπει σε κάθε πέτρα να παίξει ένα σαγηνευτικό παιχνίδι με το φως. Κομψότητα, ομορφιά και φινέτσα: τα παραδοσιακά οβάλ ρολόγια Piaget σε λευκό ή ροζ χρυσό, που διατίθενται αποκλειστικά μέσω μπουτίκ, είναι αυθεντικά κοσμήματα έργα τέχνης που συνεχίζουν να προκαλούν δέος με τον δικό τους μοναδικά λαμπερό τρόπο".

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα VE Very Exclusive σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024