Powered by

Πάφος: Δωρεάν Wi-Fi στις δημοτικές παραλίες

Δωρεάν Wi-Fi στις δημοτικές παραλίες αποφάσισε να παρέχει ο Δήμος Πάφου στους επισκέπτες της περιοχής. 

Στον χορό του ηλεκτρονικού εκσυγχρονισμού μπαίνει και ο Δήμος Πάφου μετά το Δήμο Λάρνακας και την ηλεκτρονική υπηρεσία κρατήσεων για κρεβατάκια σχεδόν σε όλες τις παραλίες του. Από αυτό το καλοκαίρι θα υπάρχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο Wi-Fi στις δύο δημοτικές παραλίες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στο InBusinessNews «Η Πάφος  δεν μπορούσε να μείνει εκτός των τεχνολογικών εξελίξεων και ο Δήμος έχει πάντα ως πρώτιστο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών της πόλης». 

Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου έχει θέσει στον άμεσο προγραμματισμό του και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, προσφέροντας υπηρεσίες διαδικτυακής πληρωμής για τους χώρους στάθμευσης. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πάφου προχωρά σε εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας του για την διαδικτυακή πληρωμή των παρκόμετρων σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Η πληρωμή των παρκόμετρων θα μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα και με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου SMS.

Δειτε Επισης

Στόχος η ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας με Αίγυπτο και Κατάρ-Είδε τους Πρέσβεις των δύο χωρών ο Κουμής
Ενδυναμώνει τον στόλο της με επιπλέον οκτώ αεροσκάφη A321 neo η Aegean-Η υπόσχεση στους πελάτες της εταιρείας
Ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Λεμεσού από την ΕΤΑΛ (video)
Νέα ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων εκατομμυρίων στη θέση του Eva Hotel στη Λάρνακα
Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό...Ο απολογισμός του ΠΑΣΥΞΕ από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου
E.V.H. Investments: Ενέκρινε το αίτημα squeeze out για Salamis Tours η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Αναζητά μέλη πληρώματος καμπίνας στην Κύπρο η Emirates-Το ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που προσφέρει
Ταξίδια στο Ντουμπάι με Emirates για μοναδικές εμπειρίες και με ξεχωριστά προνόμια για κάθε επιβάτη
Το Sumosan έρχεται στην Κύπρο και ανοίγει εστιατόριο στο The Landmark Nicosia (photos)
Σχέδιο επιχορήγησης μισού εκατομμυρίου για έργα ποιοτικής και αισθητικής αναβάθμισης των παραλιών