Powered by

Η Blue Air μιλά ελληνικά

Στις πτήσεις της Blue Air από Λάρνακα το προσωπικό θα μιλάει και ελληνικά σύμφωνα με ανακοίνωση της ρουμάνικης αεροπορικής εταιρείας. 

Όπως αναφέρει, «με στόχο την ισχυρότερη παρουσία της στον ταξιδιωτικό χώρο της κυπριακής αγοράς, αλλά και στην προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό της Κύπρου, το προσωπικό της  Blue Air, από τoν Ιούνιο, θα μιλάει Ελληνικά στις πτήσεις από Λάρνακα».

Η Blue Air προχώρησε σε προσλήψεις ντόπιου εργατικού δυναμικού τον περασμένο Απρίλιο. Συγκεκριμένα, έχουν προσληφθεί 15 άτομα για πλήρωμα καμπίνας και σύντομα αναμένεται να πάρουν τις θέσεις τους στα αεροσκάφη της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd, που εκπροσωπεί την αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο, «στόχος της εταιρείας ήταν εξ αρχής να προσαρμόσει το προϊόν της, όσο πιο κοντά γίνεται στις ανάγκες του Κύπριου ταξιδιώτη και να μιλάει την ελληνική γλώσσα στις πτήσεις μας το οποίο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Με την κίνηση μας αυτή στέλνουμε το μήνυμα ότι η Blue Air δεν είναι απλά μια ακόμη αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, αλλά μια εταιρεία που στηρίζεται σε κυπριακές βάσεις, εργοδοτεί ντόπιο εργατικό δυναμικό και ήρθε για να μείνει στην κυπριακή αγορά».

Το νέο πλήρωμα της Blue Air αποτελείται από 9 γυναίκες και 6 άντρες με εμπειρία σε ανάλογες θέσεις στο παρελθόν. Όπως σημειώνει η εταιρεία, η θεωρητική εκπαίδευση τους, έγινε στην Κύπρο και η πρακτική στο Βουκουρέστι, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Blue Air. 

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει ότι «οι νέοι αεροσυνοδοί της εταιρείας θα ξεκινήσουν τις πτήσεις τον Ιούνιο και αναμένεται, ότι θα δώσουν ένα πιο οικείο «αέρα» στις πτήσεις της εταιρείας, κάτι που θα αναβαθμίσει και το προσφερόμενο προϊόν της εταιρείας στην τοπική αγορά». 

Δειτε Επισης

ΠΑΣΥΔΙΞΕ: Η σημασία του τουρισμού ως πυλώνα για προώθηση της ειρήνης-Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
ΣΤΕΚ: Ισχυρό ανάχωμα ο τουρισμός...Να εργαστούμε για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος
I-STARS: Καίριος ο ρόλος του τουρισμού στην προώθηση της ειρήνης και της βιωσιμότητας
Γιώργος Τοφινής: Η επιτυχημένη πορεία του NissiBlu Beach Resort και τα σχέδια για περισσότερα ξενοδοχεία
Hermes Airports: Δεσμευμένα στην προώθηση του τουρισμού τα αεροδρόμια της Κύπρου-Στόχος η συνεχής βελτίωση
Γιατί δεν κατέθεσε μεσολαβητική πρόταση για τα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-«Ένα βήμα πίσω, για να γίνουν δύο μπροστά»
Orthodoxou Travel: Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με Journey Mentor-Τι προβλέπει η συμφωνία
Θάνος Μιχαηλίδης: Θεμέλιος λίθος για την ενδυνάμωσή του το rebranding του τουριστικού μας προϊόντος
H Handwritten Collection της Accor τώρα και στην Κύπρο