MTN Business: One Stop ICT Solutions

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο συνέδρια που διοργάνωσε η ΜΤΝ Business αποκλειστικά για τις κυπριακές επιχειρήσεις, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Αίθουσα Richard&Berengaria) στη Λεμεσό και την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία με τίτλο Integration of Telecoms with IT: Enabling and Inspiring Growth.

Πέραν από 300 στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους της οικονομίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς μια εταιρεία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να καλύψει την κάθε τεχνολογική της ανάγκη και να αποκτήσει λύσεις που θα εκσυγχρονίσουν και θα ενισχύσουν τις διαδικασίες της.

 

Βασικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Ian Cox, συγγραφέας του best-seller «Disrupt IT» και διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού τεχνολογικής αναδόμησης των επιχειρήσεων. Η παρουσίασή του επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον οι τεχνολογικές δυνατότητες των επιχειρήσεων καθορίζουν και το μέλλον τους, γι’ αυτό όλες αναζητούν τη σωστή κίνηση που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να διακριθούν. Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Director της MTN Business, μέσα από την παρουσίαση «The right move»,εξήγησε για ποιους λόγους η αξιοποίηση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής αποτελεί τη σωστή κίνηση για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει την ευρύτερη ανάπτυξη.

Για τους τρόπους με τους οποίους ο συνδυασμός τεχνολογιών αιχμής δίνει σε κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να επιτύχει ταχύτερο return on investment και παράλληλα να εξοικονομήσει κόστη, μίλησαν οι: Γιώργος Αγαθαγγέλου, Professional Services Director της IBS και Αυγουστίνος Κωνσταντινίδης, Solutions Director της IBS, στο πλαίσιο της παρουσίασής τους: «Focus on your business».

Με το κλείσιμο των συνεδρίων, η συμμετέχοντες ενημερώθηκαν ολοκληρωμένα για το πώς μια εταιρεία μπορεί να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και ταυτόχρονα να έχει δυνατά πλεονεκτήματα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς.









Αντρέας Νεοκλέους, Director, MTN Business.








 Ian Cox,διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού σε θέματα τεχνολογικής αναδόμησης και συγγραφέας.





















Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο