Powered by

Aγία Νάπα: 50 ευρώ το ζευγάρι για ομπρέλα και κρεβατάκια

Την έκδοση ετήσιας κάρτας σε ζευγάρια, με την οποία θα επισκέπτονται όσες φορές θέλουν μέσα στο χρόνο τις παραλίες και θα παίρνουν ομπρέλα και δύο κρεβατάκια έναντι 50 ευρώ, που είναι το κόστος για έκδοση της κάρτας, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Ο Δήμος πήρε την απόφαση να εφαρμόσει το πρωτοποριακό αυτό μέτρο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις χιλιάδες των επισκεπτών στις παραλίες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, «το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει ότι θα εκδίδει ετήσια κάρτα που θα στοιχίζει 50 ευρώ το χρόνο προκειμένου ένα ζευγάρι να ενοικιάζει δύο κρεβατάκια και μία ομπρέλα, όσες φορές και αν επισκεφθεί οποιαδήποτε παραλία της Αγίας Νάπας».

Πρόσθεσε ότι «έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση της σχετικής κάρτας, η οποία θα είναι προσωπική με τη φωτογραφία του ενδιαφερόμενου, ώστε να ελέγχεται από τους εργαζόμενους των παραλιών και να αποφεύγεται η παράδοση της κάρτας από το ένα άτομο στο άλλο».

Οσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ετήσια κάρτα, συνέχισε ο Δήμαρχος, μπορούν να αποταθούν στον Δήμο Αγίας Νάπας. Στόχος είναι να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη κάρτα από την 1η Ιουλίου και αυτή η απόφαση λήφθηκε ύστερα από αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Δήμο από πάρα πολύ κόσμο που επισκέπτεται πολύ τακτικά τις παραλίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος είπε ακόμα ότι έχουν αγοραστεί περίπου 3,5 χιλιάδες καινούργια κρεβατάκια και 3,5 χιλιάδες ομπρέλες στο ίδιο χρώμα. «Εχουν ήδη τοποθετηθεί σε αρκετές παραλίες της Αγίας Νάπας και έχουμε τα πρώτα θετικά σχόλια από τον κόσμο και τους τουριστικούς πράκτορες τόσο για την ομοιομορφία όσο και για το γεγονός ότι υπάρχουν άνετοι χώροι για τον κόσμο», πρόσθεσε.

Ωστόσο, συνέχισε, «χρειαζόμαστε ακόμα λίγες μέρες προκειμένου οι καινούργιες ομπρέλες και τα κρεβατάκια να τοποθετηθούν σε όλες τις παραλίες μας και να εργάζονται κανονικά. Ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει καθορίσει την τιμή στα δυόμιση ευρώ για ένα κρεβατάκι και δυόμιση ευρώ για μία ομπρέλα».

Ο κ. Καρούσος ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αφού ακολουθούν τις οδηγίες που έχουν λάβει και υλοποιούν τις υποδείξεις του Δημάρχου και του Επιθεωρητή της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου. «Διατηρούμε τις παραλίες μας καθαρές, υπάρχει ασφάλεια, περιπολία και υπηρεσίες και όλα αυτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν καθ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη
Έντονος προβληματισμός και ξεκάθαρα μηνύματα ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ προς τις συντεχνίες για τις απεργίες
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
ΟΕΒ: Απαράδεκτες και προκλητικές οι απειλές για απεργία στα ξενοδοχεία
ΚΕΒΕ: Αδικαιολόγητη και παράτυπη η απόφαση για απεργίες στα ξενοδοχεία
Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Πάφου-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Θάνος Μιχαηλίδης: Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων...Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται η ροή των κρατήσεων
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες
Δράσεις ΕΤΑΠ για ανάδειξη τοπικής ταυτότητας και εικόνας του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας
Οι δέκα βασικότεροι «αιμοδότες» της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου το πρώτο μισό του χρόνου