Δ. Ταξιτάρης: Γενικός Διευθυντής της MAP S. Platis

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ομίλου MAP S.Platis, ανέλαβε από την 1η Μαρτίου 2015 ο Δημήτρης Ταξιτάρης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ο κ. Ταξιτάρης είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), μέλος του CIFA, Πρόεδρος του ΔΣ του Εκπαιδευτικού Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος και Πρόεδρος της Symmetria FS Ltd. 

Μεταξύ 2011 και 2013, υπηρέτησε ως μέλος της συμβουλευτικής ομάδας εργασίας της μόνιμης επιτροπής εταιρικής πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA). 

Εργάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου από το 2001, στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και συμβουλευτική μονάδα στην Κύπρο, από την οποία παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2013 για να ιδρύσει την Symmetria FS Ltd. 

Προηγουμένως ο κ. Ταξιτάρης εργάστηκε στη Deloitte στο Λονδίνο από όπου απέκτησε την πιστοποίηση Associate Chartered Accountant και έγινε μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales.

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής