Cytamobile-Vodafone: Αποκλειστικά προνόμια από τα προγράμματα RED

Καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την κάλυψη των αναγκών που έχουν οι οικιακοί πελάτες αλλά και οι επιχειρήσεις της Κύπρου είναι ο βασικός στόχος της Cyta και μέσω των πακέτων κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει στην αγορά.

«Ανατρέποντας τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία, τα προγράμματα RED από τη Cytamobile-Vodafone αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας και σχεδιάστηκαν για να ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις, τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Cyta.

Η Cyta αναφέρει ότι η καινοτομία των προγραμμάτων RED βασίζεται στα οφέλη που προσφέρει στους πελάτες της, τα οποία είναι:
•    Απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS, προς όλα τα δίκτυα εντός Κύπρου.
•    Τα καλύτερα Smartphone της αγοράς, χωρίς αρχικό κόστος.
•    Mobile Internet με πολλά ΜΒ.
•    Απόλυτο έλεγχο του κόστους χρήσης Mobile Internet. Μόλις φτάσουν στο 70% και στο 100% του όγκου που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμά τους, αποστέλλεται,  ενημερωτικό  μήνυμα, ενώ δίνεται και η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον MB, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται, απευθείας από το κινητό τους.
•    Την υπηρεσία MultiSIM, που προσφέρει μέχρι και πέντε κάρτες SIM σε ένα τιμολογιακό πακέτο, με τη δυνατότητα να μοιράζουν το συμπεριλαμβανόμενο όγκο mobile internet του προγράμματός τους, μέχρι και σε πέντε διαφορετικές συσκευές (Smartphones και Tablets).
•    Κρυστάλλινη ποιότητα επικοινωνίας, με ένα αξιόπιστο δίκτυο σε όλη την Κύπρο.
•    Άμεση  και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, από έμπειρο προσωπικό.

Μάλιστα, από την 1η Απριλίου του 2015, η Cyta αύξησε ακόμη περισσότερο την αξία που προσφέρει στους πελάτες της μέσω των RED, με δύο νέες εφαρμογές, που στοχεύουν να κάνουν την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη.

•    Εφαρμογή liveSports: Με αυτή την εφαρμογή οι πελάτες της Cyta έχουν στο κινητό τους τις καλύτερες φάσεις και γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του Europa League. Το liveSports προσφέρεται δωρεάν για τους πελάτες με πρόγραμμα RED4, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες μπορούν να αγοράσουμε την υπηρεσία με μικρή συνδρομή, ανά εβδομάδα.  
•    Εφαρμογή personalCloud: Επιτρέπει στους πελάτες RED να αποθηκεύουν με ασφάλεια επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία, στον προσωπικό τους αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα άμεσης πρόσβασης, από όλες τις συσκευές (smartphone, laptop & tablet), ταυτόχρονα. Ο διαθέσιμος όγκος που περιέχει το personalCloud διαφέρει, ανάλογα με το πακέτο RED που έχει ο κάθε πελάτης.

Οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες στο App Store ή το Google play, αποκλειστικά για τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone.
                                                                                            

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων