powered by

ΣΠΙ: Στο σφυρί 43 ακίνητα αξίας 33 εκατ. ευρώ

Ιστοσελίδα ακινήτων, η οποία θα αποτελεί τη βασική πύλη πληροφόρησης του κοινού για θέματα ακινήτων του Συνεργατισμού, δημιούργησε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα (ΣΚΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΤ, η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση των ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, καθώς και των ακινήτων για τα οποία εφαρμόζεται η υποβοηθούμενη πώληση. Στην παρούσα φάση, η ιστοσελίδα φιλοξενεί 43 ακίνητα συνολικής αξίας γύρω στα €33 εκατομμύρια.

Για κάθε ακίνητο έχουν αναρτηθεί σχετικές πληροφορίες όπως περιγραφή, φωτογραφίες, στοιχεία τίτλου, τοποθεσία κ.λπ. Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης στη βάση τριών κριτηρίων (επαρχία, είδος ακινήτου, ενδεικτική τιμή πώλησης).

`Οπως αναφέρεται, η διάθεση αυτών των ακινήτων θα γίνεται με τη διαδικασία της ανοικτής προσφοράς και θα απαιτείται η υποβολή προσφορών  σε έντυπη μορφή. Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τη σχετική διαδικτυακή πύλη για τη δική τους καλύτερη ενημέρωση.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται ακολουθώντας το σύνδεσμο www.realestate.coop.com.cy ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο www.ccb.coop.com.cy

Δειτε Επισης

CFA Society Cyprus: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουρούγιαννη-Η κοινή δήλωση των μελών
Η ΕΚΤ ίσως τερματίσει το QE τον Δεκέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο-Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία
Οριακή μείωση στο δείκτη ΜΕΧ και αύξηση κάλυψης με προβλέψεις στο τέλος Μαρτίου
Μειωμένη κατά €82 εκατ. η κερδοφορία των τραπεζών το πρώτο τρίμηνο-Αυξημένα κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία
Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας