Με C130 πήγε στη Λετονία ο Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας μετέβη στη Ρίγα της Λετονίας, με αεροπλάνο C-130 της Πολεμικής αεροπορίας, για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Στο ταξίδι του στη Λετονία, τον Ελληνα πρωθυπουργό συνοδεύουν οι Υπουργοί Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και Νίκος Χουντής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Βασίλης Καλπαδάκης, και ο υπεύθυνος του Πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, Θεόδωρος Μιχόπουλος.

Η μετάβαση στη Ρίγα έγινε με πολεμικό C130 επειδή τα τρία επίσημα αεροσκάφη της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι υπό συντήρηση, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του ΚΥΠΕ.

Πάντως, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν «κόλλησε» στον τύπου του αεροσκάφους και απλώς το χρησιμοποίησε για τη μετάβασή του στη Ρίγα. Στιγμιότυπο από το ταξίδι δείχνει ότι οι επιβαίνοντας στο στρατιωτικό μεταγωγικό διασκέδασαν το εναλλακτικό ταξίδι τους.

 

Δειτε Επισης

Η διάψευση Παπαναστασίου από CPP για τον «Προμηθέα» και η αναξιοπιστία της κοινοπραξίας
Το αλαλούμ με τα ενεργειακά και ο εκνευρισμός Παπαναστασίου με την ΔΕΦΑ-«Ακούτε την ερώτηση πριν να απαντάτε»
Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»