Αθώος δηλώνει ο Ρ. Ερωτοκρίτου

Ουδεμία σχέση έχει με τα αδικήματα που του αποδίδονται, δηλώνει ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου σε σχέση με το κατηγορητήριο που καταχωρήθηκε εναντίον του και τριών άλλων προσώπων.

Οπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωσή του, αφού το μελετήσει, ότι έχει να πει, θα το καταθέσει στο Δικαστήριο, ενώ προσθέτει πως πριν ακόμη από την επίδοση  του κατηγορητηρίου στον ίδιο, που έγινε σήμερα 20.5.2015, έχει παρατηρήσει πως έχουν εκδοθεί από χθες 19.5.2015, δύο ανακοινώσεις εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας, ως επίσης, έχει γίνει στοχευμένη από τα χθες, και επιλεγμένη διαρροή εγγράφων, και πληροφοριών προς τον Τύπο. “Το κάθε τι, θα τύχει της δέουσας απάντησης εκ μέρους μου στον κατάλληλο χρόνο”, προσθέτει.

Αναφορικά με τη ζητούμενη δημόσια, εκ μέρους διαφόρων, παραίτησή του από τα καθήκοντά του ο κ. Ερωτοκρίτου αναφέρει πως “ούτε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας παραιτήθηκε, παρά το ότι ζητήθηκε η παραίτησή του, από πολιτικά πρόσωπα, όταν εκκρεμούσαν και εξετάζονταν από τον ίδιο, μέσω των υφισταμένων του οι εναντίον του κατηγορίες. Συνεπώς”, συνεχίζει, “κάποιοι ας θυμηθούν τις αντιστοιχίες πριν να τοποθετούνται δημόσια”.

Τέλος, ο κ. Ερωτοκρίτου δηλώνει ότι έχει δώσει οδηγίες στους δικηγόρους του, για να υπερασπιστούν την εκ του κατεστημένου, και κύκλων του εξωτερικού, προερχόμενη υπόθεση που έχει καταχωρηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, και είναι ορισμένη στις 25.5.2015.

Δειτε Επισης

Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024