Νέο logo για Goody’s Burger House

Η επόμενη σελίδα στην ιστορία των Goody’s Burger House επισφραγίζεται με το νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της ελληνικής μάρκας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "το λογότυπο αυτό ορίζει την ανανεωμένη ταυτότητα των Goody’s Burger House, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις βασικές διαχρονικές αξίες του σήματος, όπως είναι η εξειδίκευση στα burgers, η σταθερά υψηλή ποιότητα σε επίπεδο φαγητού και εξυπηρέτησης, η πρωτοπορία σε κάθε βήμα της πορείας του και πάνω από όλα η αξία ενός μοντέλου εστίασης με διαχρονικότητα και απήχηση στο ευρύ κοινό".

Τα Goody’s, μέλος του Ομίλου ΜΙG, ξεκίνησαν την πορεία τους το 1975 από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας στον Έλληνα καταναλωτή την έννοια των burgers. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "εδώ και 4 δεκαετίες, τα Goody’s έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης και να υπερισχύσουν έναντι εθνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών. Το αμείωτο πάθος, όλων αυτών των ετών για πρωτοπορία, ανέδειξαν τα Goody’s ως την πλέον αγαπημένη μάρκα διαχρονικά".

"Στα πλαίσια της συνεχούς προόδου και με επίκεντρο τον καταναλωτή, τα Goody’s Burger House παρουσιάζουν την επόμενη μέρα, αναβαθμίζοντας το μοντέλο εστίασης σε επίπεδο εμπειρίας, περιβάλλοντος και εξυπηρέτησης. Η νέα αυτή εποχή των Goody’s Burger House χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη αισθητική, την προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς και το εμπλουτισμένο μενού με σαφή εξειδίκευση στα burgers", αναφέρεται επιπλέον. 

 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024