Στυλιανού: Το μήνυμα αποχώρησης έπειτα από 35 χρόνια

Η ΑΗΚ έχει πολύ δρόμο να διανύσει και με τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας της και τα μέτρα που λαμβάνονται θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε ανταγωνισμό, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ Στέλιος Στυλιανού, σε αποχαιρετιστήριο του μήνυμα προς τους εργαζομένους στον οργανισμό.

Ο κ. Στυλιανού ευχαριστεί όλους και εκφράζει βαθιά εκτίμηση για τη στήριξη και τη συνεργασία που του πρόσφεραν, ειδικά τα τελευτσαία, όπως αναφέρει χρόνια. "Παρά τις δυσκολίες που είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε, σε όλους τους τομείς, όλη μαζί η οικογένεια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου δώσαμε καθημερινά δείγματα γραφής με τα αποτελέσματα της εργασίας μας. Με τη συμμετοχή, την κατανόηση και τη συνεργασία όλων μας, Διοικητικού Συμβουλίου, Διεύθυνσης, Συνδικαλιστικών Οργανώσεων  και όλων ανεξαίρετα των εργαζομένων καταφέραμε να σταθούμε απέναντι στις δυσκολίες και να προσβλέπουμε πλέον με αισιοδοξία στο μέλλον", σημειώνει.

 "Θεωρώ ότι το προσωπικό της ΑΗΚ ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο της εφόδιο στις μάχες που θα δώσει στα επόμενα χρόνια. Τα οποιαδήποτε εμπόδια βρεθούν στο δρόμο της ΑΗΚ είμαι σίγουρος ότι με συλλογική προσπάθεια, θα ξεπεραστούν και η ΑΗΚ θα διατηρηθεί ως ο δημόσιος οργανισμός με τη μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο", προσθέτει ο κ. Στυλιανού.

Οπως σημειώνει "μπροστά της η ΑΗΚ έχει πολύ δρόμο να διανύσει και είμαι σίγουρος ότι ο Οργανισμός με τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας του, καθώς και με τα μέτρα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, και τα οποία αφορούν το λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της ΑΗΚ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε ανταγωνισμό, παραμένοντας ένας καθετοποιημένος δημόσιος οργανισμός".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024