Στυλιανού: Το μήνυμα αποχώρησης έπειτα από 35 χρόνια

Η ΑΗΚ έχει πολύ δρόμο να διανύσει και με τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας της και τα μέτρα που λαμβάνονται θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε ανταγωνισμό, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ Στέλιος Στυλιανού, σε αποχαιρετιστήριο του μήνυμα προς τους εργαζομένους στον οργανισμό.

Ο κ. Στυλιανού ευχαριστεί όλους και εκφράζει βαθιά εκτίμηση για τη στήριξη και τη συνεργασία που του πρόσφεραν, ειδικά τα τελευτσαία, όπως αναφέρει χρόνια. "Παρά τις δυσκολίες που είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε, σε όλους τους τομείς, όλη μαζί η οικογένεια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου δώσαμε καθημερινά δείγματα γραφής με τα αποτελέσματα της εργασίας μας. Με τη συμμετοχή, την κατανόηση και τη συνεργασία όλων μας, Διοικητικού Συμβουλίου, Διεύθυνσης, Συνδικαλιστικών Οργανώσεων  και όλων ανεξαίρετα των εργαζομένων καταφέραμε να σταθούμε απέναντι στις δυσκολίες και να προσβλέπουμε πλέον με αισιοδοξία στο μέλλον", σημειώνει.

 "Θεωρώ ότι το προσωπικό της ΑΗΚ ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο της εφόδιο στις μάχες που θα δώσει στα επόμενα χρόνια. Τα οποιαδήποτε εμπόδια βρεθούν στο δρόμο της ΑΗΚ είμαι σίγουρος ότι με συλλογική προσπάθεια, θα ξεπεραστούν και η ΑΗΚ θα διατηρηθεί ως ο δημόσιος οργανισμός με τη μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο", προσθέτει ο κ. Στυλιανού.

Οπως σημειώνει "μπροστά της η ΑΗΚ έχει πολύ δρόμο να διανύσει και είμαι σίγουρος ότι ο Οργανισμός με τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας του, καθώς και με τα μέτρα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, και τα οποία αφορούν το λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της ΑΗΚ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε ανταγωνισμό, παραμένοντας ένας καθετοποιημένος δημόσιος οργανισμός".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025