ΚΕΟ: Στις top-10 Discovery Beers στη Βρετανία

Μεγαλύτερο άνοιγμα κάνει η μπύρα ΚΕΟ στη Βρετανία, βλέποντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει η μπύρα στην αλυσίδα υπεραγορών Tesco.  
 
Από τον Απρίλιο οι Βρετανοί  μπορούν να απολαμβάνουν την μπύρα ΚΕΟ και στην αλυσίδα υπεραγορών Morrisons. Συγκεκριμένα, έχει τοποθετηθεί σε 511 ράφια των Morrisons στη Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία καθώς επίσης και στα ψυγεία των Morrisons Convenience Stores.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε λιγότερο από τρία χρόνια η ΚΕΟ ανέβηκε στη 10η θέση όσο αφορά  όγκους στη κατηγορία Discovery Beers με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 121%, ενώ οι έρευνες αγοράς δείχνουν ότι η μπύρα ΚΕΟ έχει ένα από τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης πωλήσεων ανάμεσα σε 146 μάρκες.

Ο Brand Ambassador της μπύρας ΚΕΟ στη Αγγλία David Carter, δήλωσε ότι ο λόγος της ανάπτυξης της μπύρας ΚΕΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επειδή οι καταναλωτές ψάχνουν για αυθεντικές εισαγόμενες μπύρες που είναι δημοφιλείς  στις χώρες τους ενώ παράλληλα η Κύπρος αποτελεί τουριστικό προορισμό για 1.7 εκατομμύρια Βρετανούς. Συμπληρώνει ότι οποιαδήποτε αλυσίδα υπεραγορών θέλει να προσφέρει παγκοσμίου φήμης μπύρες επιβάλλεται να συμπεριλαμβάνει την μπύρα ΚΕΟ στη γκάμα των προϊόντων της. 

Σύμφωνα με την ΚΕΟ, η καινούργια τοποθέτηση της μπύρας προβλέπεται να αυξήσει τις πωλήσεις της μπύρας και παράλληλα θα ενισχύσει περισσότερο τη θέση της μάρκας στις 10 καλύτερες μπύρες στην κατηγορία Discovery Beers στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards