Akis Express: Επέκταση με 70 καταστήματα/ σταθμούς παγκύπρια

Το δίκτυο σημείων εξυπηρέτησής της επεκτείνει η εταιρεία Akis Express από 40 σε 70 παγκύπρια. 

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτρος Βασιλόπουλος, τα 70 διάσπαρτα παγκύπρια σημεία, που περιλαμβάνουν πόλεις, ορεινά, ακόμη και απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές, παρέχουν επιλογή στον πελάτη επιχειρηματία ή ιδιώτη να εξυπηρετηθεί από παραπλήσια κοντινά σημεία/ σταθμούς με ότι αυτό εξυπακούεται ως όφελος. 

«Μεταξύ άλλων η επιλογή εξυπηρέτησης από πολλά και κοντινά σημεία προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας στον χρόνο παραλαβής/ παράδοσης και ομολογουμένως πολύ χαμηλότερου κόστους, κάτι που θα ενδυναμώσει περισσότερο οικονομικά τις επιχειρήσεις», σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος. Ανέφερε επίσης, ότι στόχος της εταιρείας, είναι η συνεχής μείωση του κόστους στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στους ιδιώτες καταναλωτές. 

Το κυπριακό brand Akis Express έχει δημιουργήσει μια τεράστια δυναμική στον τομέα των ταχυμεταφορών ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια κι αυτό φαίνεται όχι μόνο μέσα από τα επίσημα στατιστικά του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), αλλά και τη συνεχή επέκταση και αύξηση πελατολόγιου. «Ομολογουμένως συνεχίζουμε να διατηρούμε το μεγαλύτερο δίκτυο, ακόμη και από το κρατικό ταχυδρομείο με τα σημερινά 70 σημεία. Ταυτόχρονα, όπως καταγράφεται από τις επίσημες στατιστικές, το Akis Express διατηρεί με διαφορά το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, 44%, με συνεχή αυξητική τάση, τόσο στον επιχειρηματικό, αλλά και σε πέραν των 150.000 ιδιωτών καταναλωτών», σημείωσε.

Όπως τόνισε, το πελατολόγιο της Akis Express έχει αυξηθεί τόσο στις υπηρεσίες door to door, αλλά και στην υπηρεσία shop to shop με το δεύτερο να αποκτά όλο και περισσότερη δυναμική λόγω ευελιξίας και κόστους. «Τα τελευταία τρία χρόνια, μέσα στη δύνη της κρίσης επιλέξαμε επιθετική στρατηγική, επεκτείνοντας το δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης από 24 σε 70», είπε. Και πρόσθεσε: «Καταφέραμε τη βελτιστοποίηση της δομής Lean Logistics σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένου της παραγωγικότητας, επενδύσαμε στην τεχνολογική αναβάθμιση και εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού στο πλαίσιο πιστοποίησης ISO και μιας συνεχούς ολοκληρωμένης παροχής ποιότητας υπηρεσιών. Δημιουργήσαμε ένα καθ’ όλα σύγχρονο αυτοματοποιημένο σύστημα, ενώ εφαρμόσαμε πρωτοπόρες για την Κύπρο καινοτομίες όπως, αυτόματη ενημέρωση με sms στην άφιξη και παράδοση αποστολών». 
Παράλληλα, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι: «Υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρει η Akis Express και ευρύτερα των μεταφορών συνδράμουν επίσης, ζωτικά στην οικονομία του τόπου επιτρέποντας μείωση του κόστους στον έμπορα/ επιχειρηματία ή ιδιώτη. Ταυτόχρονα, συντείνει στον υγιή ανταγωνισμό, ενώ συμβάλλει ακόμη και στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης της χώρας (cargo consolidation)».

Πέρα τούτων, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Akis Express εξασφάλισε άδεια ταχυδρομικών υπηρεσιών. 
Μάλιστα, ο κ. Βασιλόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη της εταιρείας που συνεισφέρουν τα μέγιστα προς αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης και τους αντιπροσώπους σταθμών που αποτελούν μέρος των 70 σημείων. «Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πέραν των 150.000 διαφορετικών πελατών της εταιρείας που επιλέγουν ίσως, ένα από τα πιο δυνατά αμιγώς κυπριακά brand, το brand Akis Express», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο