Powered by

Δεν ακυρώνεται η πώληση Amathus Πάφου

Τα 12 ψηφίσματα που έθεσαν μικρομέτοχοι της Claridge μέσω των οποίων ζητούσαν ακύρωση της πώλησης του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel στην Πάφο, απορρίφθηκαν κατά τη διάρκεια Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα και τα 12 ψηφίσματα απορρίφθηκαν με 58.393.718 ψήφους ή με ποσοστό 88,58% των μετοχών που ψήφισαν ενώ 7.527.095 ψήφοι ή ποσοστό 11,42% των μετοχών που ψήφισαν τάχθηκαν υπέρ των σχετικών ψηφισμάτων.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες ή αντιπροσωπεύθηκαν 59 μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν το 79,89% του συνολικά εκδομένου κεφαλαίου της Εταιρείας.

Μετά από συζήτηση των 12 ψηφισμάτων που είχαν τεθεί για συζήτηση και λήψη απόφασης υπό της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, έγινε μυστική ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Συνέλευσης, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας

Από τις 86.407.625 μετοχές που παρίσταντο ή αντιπροσωπεύονταν στη συνέλευση, ψήφισαν οι 65.920.813 ενώ υπήρξε αποχή 1 μετόχου ο οποίος κατέχει 20.486.812 μετοχές.

Η εταιρεία σημειώνει πως μετά την επικύρωση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Claridge Public Ltd στις 17/2/2015, την υπογραφή του πωλητήριου εγγράφου στις 2/4/2015, και το αποτέλεσμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας στις 7/4/2015, σχετικά με την πώληση του ξενοδοχείου στην K.A. Olympic Lagoon Resort Ltd, η διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης του ξενοδοχείου προχωρεί κανονικά, σύμφωνα και με σχετικές ανακοινώσεις που ανακοινώθηκαν στο ΧΑΚ. Επίσης, οι εργασίες ανακαίνισης και μετατροπής του ξενοδοχείου σε Olympic Lagoon Resort συνεχίζονται κανονικά.   

Τόσο η διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης, όσο και οι εργασίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου, συνεχίζονται απρόσκοπτα και σύμφωνα με τα αρχικούς σχεδιασμούς και χρονοδιαγράμματα, ειπώθηκε.   

Δειτε Επισης

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με συντεχνίες και ξενοδόχους ο Παναγιώτου-«Θα κλιμακωθεί η προσπάθεια»
Μ. Κεραυνός: Ευνοϊκή δημοσιονομική προοπτική, μειούμενο δημόσιο χρέος και ισχυρές οικονομικές προοπτικές
Απαντά με στοιχεία για ΕΟΑ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές και 2.302 οικοδομικές άδειες
Το καλύτερο ενιάμηνο όλων των εποχών στον τουρισμό-«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ασιόδοξοι»
Cyprus Airways: Δυναμική είσοδος στον τομέα της αεροπορικής εκπαίδευσης με την «Cyprus Airways Flying Academy»
Για πρώτη φορά σε επίπεδο Α η κυπριακή οικονομία-Πού στηρίζει την αναβάθμιση σε Α- ο οίκος Scope Ratings
Μήνυμα ξενοδόχων σε συντεχνίες: Να τηρήσουν υπεύθυνη στάση και να σεβαστούν τον κώδικα βιομηχανικών σχέσεων
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δεκαπέντε πολιτογραφήσεις για απασχολούμενους σε εταιρείες υψηλής ειδίκευσης την τελευταία τριετία
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν