Powered by

Δεν ακυρώνεται η πώληση Amathus Πάφου

Τα 12 ψηφίσματα που έθεσαν μικρομέτοχοι της Claridge μέσω των οποίων ζητούσαν ακύρωση της πώλησης του ξενοδοχείου Amathus Beach Hotel στην Πάφο, απορρίφθηκαν κατά τη διάρκεια Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα και τα 12 ψηφίσματα απορρίφθηκαν με 58.393.718 ψήφους ή με ποσοστό 88,58% των μετοχών που ψήφισαν ενώ 7.527.095 ψήφοι ή ποσοστό 11,42% των μετοχών που ψήφισαν τάχθηκαν υπέρ των σχετικών ψηφισμάτων.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες ή αντιπροσωπεύθηκαν 59 μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν το 79,89% του συνολικά εκδομένου κεφαλαίου της Εταιρείας.

Μετά από συζήτηση των 12 ψηφισμάτων που είχαν τεθεί για συζήτηση και λήψη απόφασης υπό της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, έγινε μυστική ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Συνέλευσης, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας

Από τις 86.407.625 μετοχές που παρίσταντο ή αντιπροσωπεύονταν στη συνέλευση, ψήφισαν οι 65.920.813 ενώ υπήρξε αποχή 1 μετόχου ο οποίος κατέχει 20.486.812 μετοχές.

Η εταιρεία σημειώνει πως μετά την επικύρωση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Claridge Public Ltd στις 17/2/2015, την υπογραφή του πωλητήριου εγγράφου στις 2/4/2015, και το αποτέλεσμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας στις 7/4/2015, σχετικά με την πώληση του ξενοδοχείου στην K.A. Olympic Lagoon Resort Ltd, η διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης του ξενοδοχείου προχωρεί κανονικά, σύμφωνα και με σχετικές ανακοινώσεις που ανακοινώθηκαν στο ΧΑΚ. Επίσης, οι εργασίες ανακαίνισης και μετατροπής του ξενοδοχείου σε Olympic Lagoon Resort συνεχίζονται κανονικά.   

Τόσο η διαδικασία ολοκλήρωσης της πώλησης, όσο και οι εργασίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου, συνεχίζονται απρόσκοπτα και σύμφωνα με τα αρχικούς σχεδιασμούς και χρονοδιαγράμματα, ειπώθηκε.   

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack
Με μεγάλη επιτυχία η Cape Greco Regatta 2024 με αφετηρία τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Cyprus Airways: Ανακοίνωσε ναύλα για business class από €150
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Οικολογικές κατοικίες μέσα στη φύση από Natura Escape Cy-Το... πράσινο κόνσεπτ της ανάπτυξης που ετοιμάζει(pics)
Μέρα παραδοσιακών προϊόντων και λαϊκής τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς-Ο σκοπός της εκδήλωσης
McDonald’s Κύπρου: Η πλατφόρμα «The Inside Matters»-Όλα όσα υπάρχουν μέσα σε κάθε γεύμα McDonald’s
Boeing: Οι επόμενες κινήσεις της μετά την απεργία των εργαζομένων