Integration of Telecoms with IT: Enabling and Inspiring Growth

Ο Ian Cox, διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού τεχνολογικής αναδόμησης και συγγραφέας του best-seller “Disrupt IT”, θα είναι ο βασικός ομιλητής στο συνέδριο «Integration of Telecoms with IT: Enabling and Inspiring Growth», που παρουσιάζει η ΜΤΝ Business. Mέσα από την ομιλία του, θα  δώσει πρωτότυπες λύσεις για την επιτυχή ενσωμάτωση των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής σε κάθε επιχείρηση, με τρόπο που να εμπνέεται η ανάπτυξη και να μειώνονται τα λειτουργικά τους κόστη.

Ποιος είναι
Ο Ian Cox, ο οποίος κατετάγη στη λίστα των κορυφαίων 100 Βρετανών CIOs του 2012 από το CIO Magazine και εργάστηκε, μεταξύ άλλων, ως IT Director στη Sony Computer Entertainment Ευρώπης και CIO στην εταιρεία υπηρεσιών υποδομών May Gurney, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε τομείς που καλύπτουν το ΙΤ και είναι expert σε θέματα IT στρατηγικής. Αξίζει, επίσης, να επισημανθεί ότι είχε περιληφθεί στην τελική λίστα των υποψηφίων για τα βραβεία CIO Οf Τhe Year 2011 του British Computer Society και συμμετέχει ως κριτής για τη λίστα CIO 100 του περιοδικού CIO Magazine.

Έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τις αποτελεσματικές λύσεις που προτείνει σε επιχειρήσεις και αφορούν στην ανάπτυξη μέσω της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Δεν είναι, επίσης, τυχαίο που το βιβλίο του Disrupt ΙΤ έχει γίνει bestseller και καταγράφει υψηλές πωλήσεις στο Amazon.. Ακόμα, αρθογραφεί στα web sites The CIO Leader και The Business Leader, διατηρεί στήλη στο CIO Magazine και συχνά καλείται για συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Στο συνέδριο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δύο παρουσιάσεις από ΜΤΝ Business και IBS, που θα δώσουν  τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω ολοκληρωμένων λύσεων ICT:

•    ‘The right move’

Στο σύγχρονο ευμετάβλητο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι τεχνολογικές δυνατότητες των επιχειρήσεων καθορίζουν και το μέλλον τους, για αυτό όλες αναζητούν την σωστή κίνηση που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να διακριθούν. Για την MTN Business, η αντίστοιχη σωστή κίνηση είναι να προσφέρει στους επιχειρηματικούς πελάτες της μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών, έτσι ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο σύνολο των τεχνολογικών αναγκών κάθε επιχείρησης. Η MTN Business αναδεικνύεται σε μια εταιρεία-σύμβουλο τεχνολογίας, καθώς υποστηρίζει τις στρατηγικές ανάγκες και την ευρύτερη ανάπτυξη των πελατών της.

Ανδρέας Νεοκλέους, Director,  MTN Business

•    ‘Focus on your business’
Η σωστή κίνηση επίκειται στην σωστή επιλογή λύσεων που εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις εργασίες της επιχείρησής σας. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικεντρώνονται στο αντικείμενό τους και να είναι πιο παραγωγικές, δίχως να ανησυχούν για το σχεδιασμό της ΙCΤ στρατηγικής τους και την αντιμετώπιση ενδεχόμενων τεχνικών ή άλλων προβλημάτων. Ο συνδυασμός τεχνολογιών αιχμής, όπως είναι το cloud computing, με την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την υψηλή τεχνογνωσία ενός αξιόπιστου παρόχου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, δίνει σε
κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να επιτύχει ταχύτερο ROI (Return on Investment) και παράλληλα, να εξοικονομήσει κόστη.

Γιώργος Αγαθαγγέλου, Professional Services Director, IBS και Αυγουστίνος Κωνσταντινίδης, Solutions Director, IBS

H ΜΤΝ Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την μόνη πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, καθώς με την απόκτηση της κυπριακής εταιρείας πληροφορικής IBS, ι επεκτείνεται στις υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών-ICT.

Γιατί να παρακολουθήσω την παρουσίαση;
Η παρουσίαση του Ian θα εξηγήσει πώς μια εταιρεία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών μπορεί να :
•    Μετατραπεί σε μια κερδοφόρα επιχείρηση με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
•    Καλύψει την κάθε επιχειρηματική τεχνολογική της ανάγκη, μικρή ή μεγάλη
•    Εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει τις διαδικασίες της
•    Αυξήσει την παραγωγικότητά της, να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και ταυτόχρονα, να αποκτήσει δυνατά πλεονεκτήματα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς
Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους και διευθυντές πληροφορικής από εταιρείες, οργανισμούς και φορείς όλων των τομέων της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Πληροφορίες
•    Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, 15:30-17:30, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Αίθουσα Richard & Berengaria) στη Λεμεσό
ή
•    Τρίτη 26 Μαΐου 2015, 08:30-10:30, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία
Eίσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).
Οργάνωση: MTN Business. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες: IMH, Τηλ.: 22505555, events@imhbusiness.com, www.imhbusiness.com

 

 

Δειτε Επισης

Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο
Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol