Deal συνεργασίας της κυπριακής Asbis με την DELL

Η ASBIS Mediterranean, η οποία παρέχει λύσεις πληροφορικής για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι πλέον Registered Partner της DELL. Με την ένταξή της στο Πρόγραμμα Συνεργατών Dell PartnerDirect, η ASBIS αναλαμβάνει την επίσημη διάθεση των προϊοντικών σειρών, Dell Servers, Dell Σταθμοί Εργασίας (Workstation), Dell Επιτραπέζιοι Υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές Dell, σε εταιρικούς πελάτες.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών Dell PartnerDirect αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία η Dell χτίζει επιτυχημένες και αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις με τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο, όπως αναφέρεται σε σχετικά ανακοίνωση. Η Asbis Mediterranean θα είναι σε θέση να προμηθεύει τους εταιρικούς πελάτες της με προϊόντα Dell πριν το τέλος Μαρτίου 2015.

Παράλληλα η ASBIS συνεχίζει τη λειτουργία της ως «DELL Αuthorized Service Center»  προσφέροντας υπηρεσίες υποστήριξης για όλα τα προϊόντα Dell.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία ο γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean, κος Λεύκιος Θεοδοσίου ανέφερε: «Η Asbis Mediterranean έχει την εμπειρία και τη τεχνογνωσία των προϊόντων της Dell έχοντας ξανά συνεργαστεί με την εταιρεία. Με τη συμφωνία αυτή κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την προσφορά ολοκληρωμένων και αξιόπιστων επιχειρηματικών λύσεων στους πελάτες μας, καλύπτοντας αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου τις ανάγκες τους σε προϊόντα και προϊόντα πληροφορικής και επικοινωνίας ως one-stop shop».

Δειτε Επισης

Έκλεισε και ανακοινώθηκε το deal…Στον Κώστα Κλεάνθους «Ο Φιλελεύθερος»
Papouis Dairies: Αποκτά εργοστάσιο παραγωγής χαλλουμιού και αναρής στα Λύμπια-Σε διαβούλευση η μονάδα
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
Bcentriqe.ai: Στρατηγική επέκταση στην Κύπρο για την εταιρεία με έδρα τη Silicon Valley-Φέρνει πρωτοποριακές λύσεις τεχνητής νοημοσύνης
Η αξιοποίηση των big data από τις επιχειρήσεις...Πώς και γιατί μπορούν να δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Τεχνητή νοημοσύνη εν δράσει... Πώς το AI μεταμορφώνει επιχειρήσεις και κυβερνητικά συστήματα
Λευτέρης Γαροφαλάκης: «Η ασφάλεια δεν είναι αυτοσκοπός»-Το AI και η μετάβαση στα Windows 11
Οριακή μείωση ανάπτυξης και χαμηλότερος πληθωρισμός-Οι νέες προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου