Νέες σάλτσες από την εταιρεία Μιτσίδη

Νέες σάλτσες για ζυμαρικά κυκλοφόρησε πρόσφατα η εταιρεία Μιτσίδης Δημόσια Εταιρεία Λτδ. 

Οι νέες σάλτσες είναι φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου από φρέσκα και αγνά συστατικά και δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά ούτε οποιουσδήποτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs).

Έχουν κυκλοφορήσει επτά σάλτσες, οι πέντε από τις οποίες είναι και νηστήσιμες, με χαμηλά λιπαρά (κάτω από 45 θερμίδες ανά 100γρ). Επίσης, σε τρεις από τις σάλτσες υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια φρέσκων λαχανικών. Η συλλογή διαθέτει τις γεύσεις: Bolognese (με κιμά), Al Basilico (με φρέσκο βασιλικό), With Mushroom (με μανιτάρια), All’ Arrabbiata (με καυτές πιπεριές), Napoletana (με ντομάτα, καρόττο και σέλινο), With Aubergine (με μελιτζάνα) και Al Pesto (η γενοβέζικη σάλτσα με βασιλικό, κουκουνάρι, σκόρδο, λάδι και παρμεζάνα).

Οι σάλτσες διαθέτουν 100% φυσικά συστατικά, δεν περιλαμβάνουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή GMOs (Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς). Διαθέτουν επίσης, έντονο άρωμα και τη γεύση της σπιτικής σάλτσας, ενώ η γεύση της γλυκιάς ντομάτας που περιέχουν, αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά. Επιπλέον, διατίθενται σε μοντέρνο και χρωματιστό μπουκαλάκι.

Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι το ιδιαίτερα πλούσιο άρωμά τους, κάτι που οφείλεται στη διαδικασία παραγωγής τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά τη διάρκεια του βρασμού, όλα τα αρώματα που εξατμίζονται μαζεύονται και ξανασφραγίζονται στο μπουκαλάκι πριν αυτό κλείσει αεροστεγώς, διατηρώντας έτσι όλη τη γεύση και το άρωμά τους αναλλοίωτα. Οι σάλτσες  μπορούν να ζεσταθούν μόλις ανοιχθούν ή να διατηρηθούν στο ψυγείο μέχρι και τρεις ημέρες. 

Εκτός από σάλτσες για ζυμαρικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλα φαγητά ως: σαλάτες, μαρινάδες για κρέας και ψάρι, βάση για πίτσα, στα κοκκινιστά, γαρνίρισμα και άλλα.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024