Powered by

Transavia: Άρχισε πτήσεις από Κύπρο προς Αμστερντάμ

Η έλευση στην Κύπρο της ολλανδικής, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας Transavia, σηματοδοτήθηκε με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Hermes Airports και την εταιρεία Τransavia που είναι μέλος του  Ομίλου της Air France - KLM.

Η αεροπορική εταιρεία, η οποία άρχισε από τις 17 Απριλίου 2015 την εκτέλεση των δρομολογίων της, θα συνδέει τη Λάρνακα και την Πάφο με το Άμστερνταμ.

Σε κοινό δελτίο Τύπου της Ηermes Airports και της εταιρείας Transavia αναφέρεται ότι «το απευθείας δρομολόγιο από τη Λάρνακα θα εκτελείται  δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Άμστερνταμ θα είναι επίσης διαθέσιμες, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, ωστόσο, σ’ αυτές θα περιλαμβάνεται και ως ενδιάμεσος σταθμός, η Πάφος».

Οι πτήσεις θα είναι «κοινού κωδικού με τη KLM, γεγονός το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες από την Κύπρο να αξιοποιήσουν το παγκόσμιο δίκτυο της KLM, μέσω του Άμστερνταμ».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η έλευση της Transavia στην Κύπρο αποτελεί το επιστέγασμα συντονισμένων ενεργειών της Hermes σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας. Εκτιμάται ότι με τα δρομολόγια της, η Transavia θα συμβάλει περαιτέρω στις προσπάθειες ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Κεντρική Ευρώπη».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes, Wes Porter, καλωσόρισε την Transavia στην Κύπρο και σημείωσε ότι «η Ολλανδία αποτελεί για τον τουρισμό της Κύπρου μια από τις εξελισσόμενες αγορές στις οποίες εντοπίζονται σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης. Το Άμστερνταμ ανέκαθεν αποτελούσε αγαπημένο προορισμό των Κυπρίων και για το λόγο αυτό, χαιρόμαστε ιδιαίτερα, καθώς οι Κύπριοι θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν πιο συχνά ταξίδια προς την Ολλανδία».

Από την πλευρά του, ο Hester Brujninckx, Αντιπρόεδρος πωλήσεων της Transavia δήλωσε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, συνδέοντας τη Λάρνακα με το Άμστερνταμ. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το κοινό της Κύπρου στις πτήσεις μας, προσφέροντας παράλληλα και ελκυστικές τιμές».

Πιστεύουμε, συνέχισε, «στις προοπτικές αυτού του δρομολογίου και δηλώνουμε την επιθυμία μας, όχι μόνο για τη διατήρηση αυτής της σύνδεσης αλλά και για την περαιτέρω ενδυνάμωση της, στο μέλλον». 

Στην εκδήλωση παρέστη και η Πρέσβης της Ολλανδίας στην Κύπρο, Brechje Schwachöfer, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό της, εξέφρασε την ικανοποίηση της για αυτή την εξέλιξη, προσθέτοντας ότι «η ενδυνάμωση της αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με την Ολλανδία, συμβάλει στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και καθίσταται ιδιαίτερα επωφελής τόσο για τις συνεργασίες που αναπτύσσονται στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και για τους πολίτες των δύο χωρών».

Δειτε Επισης

Γιώργος Τοφινής: Η επιτυχημένη πορεία του NissiBlu Beach Resort και τα σχέδια για περισσότερα ξενοδοχεία
Hermes Airports: Δεσμευμένα στην προώθηση του τουρισμού τα αεροδρόμια της Κύπρου-Στόχος η συνεχής βελτίωση
Γιατί δεν κατέθεσε μεσολαβητική πρόταση για τα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-«Ένα βήμα πίσω, για να γίνουν δύο μπροστά»
Orthodoxou Travel: Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με Journey Mentor-Τι προβλέπει η συμφωνία
Θάνος Μιχαηλίδης: Θεμέλιος λίθος για την ενδυνάμωσή του το rebranding του τουριστικού μας προϊόντος
H Handwritten Collection της Accor τώρα και στην Κύπρο
Υπάρχει ακόμη δρόμος για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία-Το μήνυμα Παναγιώτου
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack