JoinSuccess Cyprus 2015: Πρόγευμα Εργασίας SAP SuccessFactors HCM Suite

Η ΑΚΤ-ARAGO Cyprus (Supernova) σας προσκαλεί σε πρόγευμα εργασίας όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά λογισμικά νέας γενεάς για διαχείριση του σύγχρονου ανθρωπίνου δυναμικού. Ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις και αλλαγές του τομέα, η εταιρεία διοργανώνει δύο εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπου θα παρουσιάσει τo cloud λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού  SuccessFactors HCM Suite, εταιρεία της SAP, και την cloud λύση SAP Concur Business Travel & Expense Management.

 Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:
•    Λευκωσία: 13 Μαΐου 2015 στις 08:30πμ, στο ξενοδοχείο Hilton
•    Λεμεσός: 14 Μαΐου 2015 στις 08:30πμ, στο ξενοδοχείο Londa

Κατά τη διάρκεια των δύο εκδηλώσεων, έμπειροι σύμβουλοι και στελέχη της ΑΚΤ-ARAGO, θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες που προσφέρει το SAP SuccessFactors HCM Suite, λογισμικό ηγέτη σε εφαρμογές cloud για διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τα πλεονεκτήματα της λύσης SAP Concur Business Travel & Expense Management, κορυφαίο λογισμικό για διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και εξόδων.

Η AKT-ARAGO είναι διεθνής οργανισμός στον τομέα των εφαρμογών για Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) στο Cloud. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες μέσω ενός ισχυρού συνδυασμού της παγκόσμιας δομής και τοπική παρουσίας.
Με +200 έργων SuccessFactors σε +100 χώρες, οι οργανισμοί μπορούν να βασιστούν πάνω στην AKT-ARAGO να φέρει εις πέρας το επόμενο έργο SuccessFactors. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για την τεχνολογική της καινοτομία και ηγετική σκέψη, για την προσφορά πραγματικής αξίας στους πελάτες της, τον εντυπωσιασμό τους σε καθημερινή βάση και για το γεγονός ότι είναι ένας ξεχωριστός χώρος εργασίας.

Η AKT-ARAGO προσφέρει στους πελάτες της το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων για την υποστήριξη του SuccessFactors έργου τους: βέλτιστες πρακτικές για ανθρώπινο δυναμικό (HR Best Practices), παγκόσμιο σχεδιασμό υλοποίησης, παραμετροποίηση του λογισμικού, συνδέσεις με άλλα συστήματα, ανάπτυξη επεκτάσεων, διαχείριση αλλαγών και εκπαίδευση τελικών χρηστών.

Είσοδος Ελεύθερη. Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.supernova-consulting.com/joinsuccess-cyprus-2015/?pk_campaign=InBusiness%20JoinSuccess2015

 

Δειτε Επισης

Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο
Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol