powered by

Fitch: Aναβάθμισε την αξιολόγηση της Ελληνικής Τράπεζας

Ο οίκος Fitch έχει αναβαθμίσει την Ελληνική Τράπεζα από τη βαθμίδα CCC σε Β- σε μια αναβάθμιση, που αντανακλά όχι μόνο στην τράπεζα αλλά και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, και στην οικονομία, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου.

 

«Αυτός είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης όχι μόνο για την Ελληνική Τράπεζα αλλά για ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό  σύστημα, και για την οικονομία», ανέφερε η κ. Γεωργιάδου σε δήλωσή της στο περιθώριο του Συνεδρίου για την οικονομία που διοργάνωσε η ΟΕΒ.

«Ήδη βλέπουμε ότι τα θετικά βήματα που γίνονται στην οικονομία το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν να αποδίδουν και ξεκίνησαν και οι οίκοι αξιολόγησης, αλλά και οι αγορές να μας δείχνουν εμπιστοσύνη», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Δειτε Επισης

Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
The Cyprus Journal of Wealth Management: Διαθέσιμη η 8η έκδοση του περιοδικού
Η ακτινογραφία της ενοικίασης διαμερισμάτων στην Κύπρο...Η διαθεσιμότητα και τα ενοίκια σε κάθε επαρχία
Ελένη Βασιλείου & Γιάγκος Χατζηγιάννης: Το όραμα και τα πλάνα πίσω από τη νέα συνεργασία PwC Κύπρου και CIM (vid)
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τους Takata-Διαβάστε αυτούσια την έκθεση
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας
Προχωρούν σε νέες επενδύσεις και «διψούν» για προσωπικό οι επιχειρήσεις της Λεμεσού-Τα ευρήματα του βαρόμετρου του ΕΒΕΛ
Βαρυσήμαντα μηνύματα εργοδοτών στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…«Δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν με τις απεργίες»
Τάκης Φειδία: Νέα εποχή στην ασφαλιστική αγορά με ERB Cyprialife, ERB Asfalistiki και βασικό πυλώνα στήριξης την Eurobank