Ο Κώστας Αργυρίδης πρόεδρος της CLR

Τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της εταιρείας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών CLR ανέλαβε στις 24 Απριλίου, ο Κώστας Αργυρίδης, ο οποίος είναι Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κεφαλαίων και Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών της Τράπεζας Κύπρου.

 

Η εταιρεία CLR έχει περιέλθει στον έλεγχο της Τράπεζας Κύπρου, η οποία κατέχει μερίδιο συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup του Μάρτη του 2013. Η απόφαση για τον κ. Αργυρίδη πάρθηκε σε συνεδρία του ΔΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η οποία δημοσιεύεται στο ΧΑΚ.

Ο κ. Αργυρίδης ήταν μέλος στο ΔΣ της CLR, ενώ πλέον ως μη εκτελεστικός πρόεδρος συνεχίζει την πορεία του στο συμβούλιο της εταιρείας.

 

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής