powered by

Συνεργασία Handy’s Security Systems και Action

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν οι Handy’s Security Systems και η Action Global Communications.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η Handy’s Security Systems επέλεξε την Action Global Communications για τη διαμόρφωση και την υλοποίηση Ψηφιακής Στρατηγικής Επικοινωνίας.

Αναφέρεται ότι η Handy’s Security Systems ανάθεσε στην Action την ενίσχυση της διαδικτυακής της παρουσίας, μέσω της υλοποίησης μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης επικοινωνίας που περιλαμβάνει digital PR, εκστρατείες email marketing, blogging, διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανάπτυξη προσαρμοσμένου περιεχομένου,  αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή δικτύωση. 

Επιπλέον, η Action θα προσφέρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη  διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής που περιλαμβάνει την ανάπτυξη των σχέσεων με τα ΜΜΕ και υπηρεσίες γραφείου τύπου με στόχο την ενδυνάμωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας στην τοπική αγορά.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην  Κύπρο, Δημήτρης Ιωαννίδης, δήλωσε: «Η παραγωγή περιεχομένου και η συνάθροιση των ψηφιακών μέσων έχει καταστεί πιο σημαντική από ποτέ. Η δημοσίευση άρθρων, εικόνων,  βίντεο και infographics, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αναπτύξουν branded εμπειρίες, οικοδομώντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους. Χαιρετίζουμε την Handy’s Security Systems και την  ευκαιρία που μας δίνετε να σχεδιάσουμε δημιουργικές και αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας για αυτή, με στόχο να ενδυναμώσει την άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές της».

Δειτε Επισης

Δυναμική επιστροφή της Ice Power στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2025 ως Official Recovery Sponsor
Ψηφίστηκε με εκκλήσεις για επίλυση στρεβλώσεων ο προϋπολογισμός ΟΑΥ-Τι προβλέπει
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός ΟΚΥπΥ-Επικρίσεις για στρεβλώσεις και ανάγκη αναβάθμισης δημόσιων νοσηλευτηρίων
Το MamaCRM λανσάρει πιλοτική έκδοση: Ολοκληρωμένη πλατφόρμα για social media marketing, management & CRM
Η Gan Direct παρουσιάζει το «Pre-assessment» και…«όλα αυτά που ήξερες κάνε τα στην πάντα»
Στην τελική ευθεία τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης 2024
Η διεθνής στρατηγική της KPMG για ενοποιήσεις δραστηριοτήτων και πώς την προσεγγίζει η KPMG Κύπρου
Πάει για πρόεδρος της ΟΕΒ ο Γιώργος Παντελίδης της Deloitte-«Κλείνει» σήμερα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων
Υστερούν οι Κύπριοι σε χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό-Τι καταδεικνύει η έρευνα ΚΤΚ και ΟΟΣΑ
Nerofarm Properties: «Καμιά επίδραση στα Ενετικά Τείχη από το CITADEL-Το Τμήμα Αρχαιοτήτων αρνείται συνάντηση»