Οnline αγορές από ΙΚΕΑ και στην Κύπρο

Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος προχωρεί η ΙΚΕΑ. Μέσω του ΙΚΕΑ e-shop μπορεί ο καταναλωτής να παραγγείλει ό,τι επιθυμεί από το σπίτι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω της ιστοσελίδας www.IKEA.com.cy, μπορεί κανείς να εμπνευστεί, να επιλέξει τα προϊόντα που του ταιριάζουν και να δημιουργήσει τους δικούς του συνδιασμούς.

"Η αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα μας, διευκολύνει τις επιλογές σας, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη έμπνευση, ιδέες & λύσεις, ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων και δυνατότητες εύρεσης πολλαπλών συνδυασμών σε προϊόντα, χρώματα και υλικά για τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση και την ανανέωση του χώρου σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αγαπημένων, την οποία μπορείτε όποτε θέλετε να τη μεταφέρετε στο καλάθι των αγορών σας", αναφέρεται επίσης.

Η εξόφληση των αγορών, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με μετρητά κατά την παράδοση. 

Αναφέρεται επίσης ότι το ΙΚΕΑ e-shop δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της ΙΚΕΑ και τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στο Κατάστημα IKEA. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να αγοράσει κανείς πάνω από 6.000 προϊόντα.

Σχετικά με την παράδοση των αγορών, μπορεί να επιλέξει κανείς είτε την παράδοση στο χώρο που επιθυμεί, είτε την παραλαβή των αγορών από τα σημεία παραλαβής του συνεργαζόμενου ταχυμεταφορέα.

"Στην ΙΚΕΑ Κύπρου, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Με προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
UBS: Οι δασμοί Τραμπ θα μπορούσαν να μειώσουν την κινεζική ανάπτυξη κατά 50% (γράφημα)
Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων: Το χαλλούμι ΠΟΠ φρέναρε τον ρυθμό ανάπτυξης των εξαγωγών
CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)
Φόβοι αναζωπύρωσης πληθωρισμού από το υψηλό κόστος στην παγκόσμια ναυτιλία
Επιβραδύνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη