iSquare: Επίσημος διανομέας των iPhone

Επίσημα πλέον η iSquare ανακοινώνει την έναρξη της διανομής των προϊόντων iPhone στην Κύπρο, αποτελώντας έτσι τον επίσημο διανομέα του συνόλου των προϊοντικών κατηγοριών της Apple στην Κύπρο και την Ελλάδα.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η iSquare, έχοντας αποδεδειγμένα μια επιτυχημένη πορεία ως επίσημος διανομέας των υπολογιστών Mac, των iPad και των iPod τα τελευταία πέντε χρόνια, με εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εξασφάλισε, ως επιστέγασμα των προσπαθειών της, την επίσημη διανομή της «ναυαρχίδας» των προϊόντων της Apple, του iPhone". 

Σημειώνεται επίσης ότι τα τρέχοντα μοντέλα iPhone είναι τα iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Tο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus είναι τα πιο εξελιγμένα  μοντέλα στην ιστορία των iPhone.Τα δύο αυτά μοντέλα, με Retina HD οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε ένα νέο, εμφανώς λεπτότερο και ‘καθαρό’ σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι "τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένου αλουμινίου, υψηλής ακρίβειας, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη διαμορφωμένη από γυαλί οθόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα μία εντελώς λεία και συνεχόμενη επιφάνεια. Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι λεπτότερα από ποτέ, με μεγαλύτερη οθόνη και ειδικό σχεδιασμό που εξακολουθεί να τους προσδίδει άνεση και ευκολία στη χρήση".

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Quest.

Δειτε Επισης

Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software