Ενεργειακή Ένωση: Πόσο κοντά βρίσκεται η Ευρώπη;

Το στρατηγικό πλαίσιο της Ευρώπης για την ενεργειακή ένωση, οι στόχοι και τα μέτρα που θα ληφθούν για την επίτευξή της θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο Oil and Gas, που διοργανώνει η ΙΜΗ. 

Το φετινό συνέδριο, με θέμα: The current and future outlook for the Oil and Gas Industry, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα αποτελέσει τη μοναδική έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα θέματα των ενεργειακών δεδομένων. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει τον νέο ενεργειακό χάρτη, καθώς καινούργια στοιχεία προκύπτουν από την ανακάλυψη πρόσθετων πηγών ενέργειας, αλλά και από τις γεωστρατηγικές επιλογές των χωρών της ΕΕ, της Ρωσίας, της Κίνας και των ΗΠΑ.  

Το θέμα της ενέργειας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ευρωπαϊκά κράτη. Το ενδεχόμενο κατακόρυφης ανόδου των τιμών και η ολοένα μεγαλύτερη εξάρτηση από τις εισαγωγές ενέργειας καθιστούν τον ενεργειακό μας εφοδιασμό επισφαλή και απειλούν ολόκληρη την οικονομία.  Οι σχέσεις με τη Ρωσία, αλλά και ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΕΕ, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προοπτικές που ανοίγονται για την Κύπρο, με βάση τον δικό της ενεργειακό σχεδιασμό. 

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες από τις πιο σημαντικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να αναλύσουν τις τάσεις σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, αλλά και να παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα ανά το παγκόσμιο.  
Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες, διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, συμβουλευτικούς οίκους,  λογιστές,  δικηγόρους - νομικούς σύμβουλους, τραπεζικούς οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες και think tangs. 

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH
Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου και Δικηγορικό Γραφείο Michael Kyprianou & Co.LLC
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold και goldnews.com.cy

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
Payabl., KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για παιδιά
Hermes Airports: Επιπρόσθετοι ψύχτες δωρεάν νερού στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
ΤΕΠΑΚ: Φοιτητές και φοιτήτριες από την Κίνα συμμετείχαν στο 2ο καλοκαιρινό σχολείο του Ινστιτούτου Κομφούκιος
Τεχνολογίες συμμόρφωσης και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές-Ένα έργο ορόσημο κόστους €50 εκατ.
«Πλαφόν» για φοιτητές/τριες από τρίτες χώρες στις ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Έρχεται Κύπρο με παράρτημα το Μετσόβειο Πολυτεχνείο-Συνάντηση Χριστοδουλίδη με τις πρυτανικές Αρχές