Κληρίδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια...
14:19 - 17 Απριλίου 2015

Κόσμος βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας στη Λευκωσία και απαίτησε δια συνθημάτων, πανό και πλακάτ τη διαλεύκανση υποθέσεων που αφορούν την οικονομική καταστροφή της Κύπρου.
Ο Γενικός Εισαγγελέας βγήκε από το κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας και μίλησε τόσο σε διαδηλωτές, κάπου 100, όσο και σε δημοσιογράφους. «Κάποιοι έχουν στραφεί στο θέμα της οικονομίας σε μια σαφή προσπάθεια ή γραμμή για να πληγεί ο Γεν. Εισαγγελέας» τόνισε ο κ. Κληρίδης.
Παράλληλα, σημείωσε: «Ο κόσμος πρέπει να έχει πίστη, υπάρχει Νόμος, υπάρχει Σύνταγμα και θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες από τα συντεταγμένα όργανα αυτής της πολιτείας και θα γίνουν όλα όπως πρέπει».
Παράλληλα, ο κ. Κληρίδης τόνισε πως: «Εν αναμονή και νέων υποθέσεων θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση. Δέχθηκα και άκουσα με πολλή προσοχή τον κόσμο που ήρθε στη Νομική Υπηρεσία».
Καταληκτικά ο Κώστας Κληρίδης σημείωσε: «Γίνεται μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να πληγεί ο Γενικός Εισαγγελέας. Ν κωφεύετε σε αυτά που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό του κόσμου».