Φούρνοι Ζορπάς: H τέχνη του Αθηαινίτικου ψωμιού

Δεκαπέντε χιλιάδες ψωμιά σε διάφορες παραλλαγές παρασκευάζουν καθημερινά οι Φούρνοι Ζορπάς. Συνεργείο του InBusinessNews επισκέφτηκε τους γνωστούς φούρνους όπου μας παρουσίασαν βήμα προς βήμα τη διαδικασία παρασκευής του αθηαινίτικου ψωμιού. 

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής της Βιομηχανικής Μονάδας στους φούρνους Ζορπάς, Χριστάκης Πάρπας μάς ανέφερε ότι το πρώτο προϊόν που παρασκεύασαν οι φούρνοι είναι το αθηαινίτικο ψωμί το 1975 από τον κ. Ανδρέα Ζορπά που είναι ο ιδρυτής. 

Όπως μας ανέφερε ο κ. Πάρπας, τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου Εταιρειών Ζορπά περιλαμβάνουν το άνοιγμα ακόμα τεσσάρων φούρνων. Το σύνολο των καταστημάτων σήμερα είναι 53 ανά το παγκύπριο και εργοδοτεί γύρω στα 1.300 άτομα. 

Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας της. 

 

 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Υπάρχει έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, δεν θα κάνει δική της για το τερματικό η Κ.Δ.
Άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού σε ένα χρόνο-Οι δύο πυλώνες που πρέπει να συνδεθούν και ο Great Sea Interconnector
Γ. Παπαναστασίου: Δεν μπορεί να υπάρχει κουκούλωμα, θέμα με ευαισθησίες η σύμβαση για το τερματικό
Κ. Κουμής: Ξεπεράσαμε τις προκλήσεις για τον τουρισμό-«Να μην αφήνουμε τα μικρά να δυσφημίζουν την Κύπρο»
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
«Απόδοση τυχόν ευθυνών εκεί και όπου υπάρχουν για το τερματικό»-Οι οδηγίες του Νίκου Χριστοδουλίδη
Φθινόπωρο οι πρώτες επενδύσεις του Εquity Fund-Πρώτος θεσμικός επενδυτής η Τράπεζα Κύπρου
Ο άγνωστος αλλά σημαντικός ρόλος των τραπεζών στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης(video)
Αγκάθι για τις επιχειρήσεις στην Κύπρο η διαφθορά-Πρόβλημα για την επιχειρηματική δραστηριότητα
Το «Find Me Falling» στο νούμερο ένα του Netflix Weekly Top 10-«Μεγάλη τιμή για την Κύπρο, μόνο η αρχή του ταξιδιού»