Φούρνοι Ζορπάς: H τέχνη του Αθηαινίτικου ψωμιού

Δεκαπέντε χιλιάδες ψωμιά σε διάφορες παραλλαγές παρασκευάζουν καθημερινά οι Φούρνοι Ζορπάς. Συνεργείο του InBusinessNews επισκέφτηκε τους γνωστούς φούρνους όπου μας παρουσίασαν βήμα προς βήμα τη διαδικασία παρασκευής του αθηαινίτικου ψωμιού. 

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής της Βιομηχανικής Μονάδας στους φούρνους Ζορπάς, Χριστάκης Πάρπας μάς ανέφερε ότι το πρώτο προϊόν που παρασκεύασαν οι φούρνοι είναι το αθηαινίτικο ψωμί το 1975 από τον κ. Ανδρέα Ζορπά που είναι ο ιδρυτής. 

Όπως μας ανέφερε ο κ. Πάρπας, τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου Εταιρειών Ζορπά περιλαμβάνουν το άνοιγμα ακόμα τεσσάρων φούρνων. Το σύνολο των καταστημάτων σήμερα είναι 53 ανά το παγκύπριο και εργοδοτεί γύρω στα 1.300 άτομα. 

Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας της. 

 

 

Δειτε Επισης

Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi